Mindenkinek van egy hang a fejében, ami narrálja a gondolatait?
Figyelt kérdés
nov. 23. 09:06
12/20 anonim válasza:
Én állandóan hallom, nem tudok a fejemben csöndben maradni.
13/20 anonim válasza:
Nekem is felolvassa a fejemben a dolgokat:)
14/20 anonim válasza:
A nagyapám mondta szubvokalizálasnak hivjak nem mindenkinek van hang olvasaskor
16/20 anonim válasza:
Nekem is van, de állítólag nem mindenkinek.
17/20 anonim válasza:
Nem, és mindig nullára pontoznak amikor ilyen kérdéseknél leírom. Csak tudnám miért xd
18/20 anonim válasza:
Csak 7 válasszal ezelőtt írtam le, hogy vagy van belső monológja valakinek vagy nincs. Az utóbbi az absztrakt gondolkodás, amikor a hang nem narrál, hanem képekként jelenik meg. Teljesen normális ha van, és az is ha nincs.
19/20 anonim válasza:
Nekem van, folyamatosan pofázik, de állítólag vannak olyanok, akiknek nincs, elképzelni nem tudom, az milyen lehet. :D
20/20 anonim válasza:
Nálam én vagyok a narrátor. Gyakorlatilag magamban beszélek, amikor írom ezt, akkor is. Csak nem mondom ki hangosan. Konkrétan ha zaj van, akkor nem hallom a gondolataimat, és lassabban tudok döntést hozni emiatt.
Emellett viszont teljesen vizuális típus vagyok, tehát ha olvasok/hallok valamit akkor egy képként jelenik meg a fejemben. Ha hang is társul hozzá, akkor hanggal. Zenék pl brutál meg tudnak ragadni... ha foglalkoznék vele, akkor biztos az a típus lennék, aki 1 hallás után vissza tud játszani bármilyen dallamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!