Angelo99 kérdése:
Na ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges hogy nem tudom hol volt az üzlet amit keresek pedig a google maps be is megy oda próbálok emlékezni es nem tudom hol volt a bolt.Miert?nov. 20. 20:36
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy erted?
nov. 20. 20:39
3/8 anonim válasza:
Ha 2020-ban fotóztak le valamit és 2022-ben hazavágta a Covid, akkor bizonyára már nem fogod megtalálni a 2020-as helyén a 2022-ben bukott céget.
A gugli sem jár 15 percenként ugyanabban az utcában...
4/8 A kérdező kommentje:
De ez szerintem nincs osszefugesben a coviddal
nov. 20. 20:48
5/8 anonim válasza:
Meglesz a babád krk vagy mittudom én honnan, nyugodjá meg. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Hm a mikulas hozza hehe...
nov. 20. 21:22
7/8 anonim válasza:
Igen, Krk lesz az :D
Lépj be olyan magyarok FB csoportjába, akik Horvátországban élnek, lehetőleg Krk közelében, és kérdezd meg, létezik-e még egyáltalán az a bolt. Ezt már többször javasoltuk, lassan minden kérdésed alatt..
8/8 A kérdező kommentje:
Tuti letezik csak sajnos lehet nincs nyitva
nov. 21. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!