Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak ennyire?

Miért utálnak ennyire?

Figyelt kérdés
Egyetemen megkérdeztem egyik osztálytársamtól hogy mikor lesz a vizsga, erre egy másik forgatta a szemét, fogta a homlokát meg elkezdett sugdolózni a mellette lévővel. Most miért kell ilyen undoknak lenni? Csak feltettem egy kérdést, ráadásul nem is neki. Miért ilyen rosszindulatúak az emberek? Most komolyan ezzel idegesítem?
nov. 20. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk gyakorlaton volt ugyanez, akárhányszor valami kisebb hibát követtem el osztálytársak mindig szidtak hogy mekkora a balfácán vagyok, pedig nem nagy hibák voltak, meg kárt sem csináltam. A másik meg hogy kérdeztem gyakorlaton valamelyik osztálytársamtól valamit erre megkapom ezt bmeg nem egyértelmű kérdést.

Általánosban ugyanez volt, egyszer egyik osztálytársamtól megkérdeztem milyen óra lesz a kövi erre: Történelem te fogyatékos.

Az ilyen emberekkel nem tudsz mit kezdeni, ilyen a környezetük, baráti körük, nem lettek megnevelve. Az a legjobb ha megpróbálsz velük nem törődni mást nem nagyon tudsz velük mit kezdeni.

nov. 26. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Csak ebben az a szomorú hogy egyetemen is így viselkednek a kerdezővel.
nov. 26. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Általában a legkedvesebb, legjóravalóbb embereket nem kedvelik mivel magukból kiindulva nem tudják megérteni sem elképzelni, hogy valaki hátsó szándék nélkül hogyan lehet ennyire ártatlan, kedves, jóindulatú. Tehát a feltűnő kedvesség és jóság mögött többnyire számítást, sumákságot feltételeznek mivel ez idegen tőlük.

Ez volt velem is egész életemen át, jogtalanul és igazságtalanul támadtak.

Az ember sajnos kissé elcseszhett, ha meg elvétve kerülne egy normális az ki is közösítik, hogy még véletlen se javulhasson kicsit fel a faj. Nehéz ügy…

dec. 11. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!