Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálnak ennyire?

Miért utálnak ennyire?

Figyelt kérdés
Egyetemen megkérdeztem egyik osztálytársamtól hogy mikor lesz a vizsga, erre egy másik forgatta a szemét, fogta a homlokát meg elkezdett sugdolózni a mellette lévővel. Most miért kell ilyen undoknak lenni? Csak feltettem egy kérdést, ráadásul nem is neki. Miért ilyen rosszindulatúak az emberek? Most komolyan ezzel idegesítem?
ma 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen is ez van, nyugi.. Tapasztalat.
ma 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, hogy miért lettek ilyenek az emberek. Nagyon nehéz már baratságokat kialakítani, amikor egy egyszerű kérdésre sem tudnak válaszolni. Segítőkészség 0 és ez nem csak suliban, más helyeken is így van.

Pl múltkor repülőn fel kellett állni pisilni a belső sorból, arra is vágta a fejeket a külső sorban ülő, hogy fel kell állnia... Pedig ha kell, akkor mit csináljon az ember, muszáj felállítani a kívül ülőt.

De ez csak egy példa a sok közül.

ma 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Felhatalmazlak, hogy simán kérdezz vissza az illetőnél: valami bajod van?

Illetve tehetsz utána valami jelzőt is, tetszés szerint.

ma 12:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat: A visszakérdezéssel az a baj hogy ha ő frappánsan visszaszól: pl. te vagy a bajom, vagy na szerinted? Hogy akkor nem tudom mit válaszoljak. Sosem tudtam megvédeni magam, általánosban is ezért közösítettek ki. Valószínűleg az volt a baja hogy már egyszer el lett mondva hogy mikor lesz a vizsga, csak szerintem én nem figyeltem. Szétszórt is vagyok, meg az az igazság hogy nem szeretek erre az egyetemre járni, de végzős vagyok, ha már ennyi időt elpocsékoltam rá, muszáj végigcsinálni.
ma 12:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Ahhj most annyira szomorú vagyok emiatt, annyira bánt. Nincs is kedvem bemenni holnap. Ezt a viselkedést már régebben is tapasztaltam ennél a lánynál, akkor sem értettem mi a baja és most sem értem. Csak úgy egyszerűen el kell fogadnom hogy vannak emberek akiknek nem kedvelnek?
ma 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:
*akik nem kedvelnek.
ma 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!