Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen stílussal mit lehet...

Ilyen stílussal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Családtagról van szó. Valószínű elég üres az élete, ezért egyre többször "tahó". Kérdésre kérdéssel válaszol raplis, kötekedő hangnemben. Pl: melyik csatornán megy egy műsor? Ő erre, "mér eddig melyiken ment??" -Aztán a kioktatás sem áll tőle távol. Pl. X boltban a legolcsóbb y termék. Oda kell menni!!! " Még ezt sem tudod!!". Néha tesz a közösségért, közös részen összesöpört. Utána morgott egy csomót, hogy senki nem csinálta volna meg, neki kellett. Mondtam neki, NEM neki sem kellett, de ha már egyszer megcsinálta ne morogjon. Én ilyenért nem morgok mert a saját döntésem. Szóval egyre jobban idegesít a modora. Neki legtöbbször nincs szövege , fel napokat is ellehetünk kussolásban. Ha meg én mondok valamit egyre többször bunkón reagál. -Veszekedjek vele? - Ne szóljak hozzá? Ignoráljam? Vagy vegyem át én is ezt a stílust ami Ő képvisel egy ideje?

#"tahó"
ma 11:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne szólj hozzá, a lehető legkevesebbet kommunikálj vele. Én legalábbis ezt tenném.
ma 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!