Ez neked stílus??? B**zis öltözködés... áh nem is sorolom.
Westendbe találkozhatsz.
2015. júl. 30. 10:15
3/15 anonim válasza:
Budapesten van egy szórakozóhely, úgy hallottam ott sok ilyen fiatal van. Az a neve, hogy Kék Osztriga Bár.
2015. júl. 30. 10:15
4/15 anonim válasza:
Hagyjuk mar, ez az oltozkodes mitol bzis? :D
Csak az normalis aki skinheadfeju es/vagy dagi, esetleg csak annak van elete akinek a konditerem a szerelme? :D
Assatok el magatokat. Sose lesz baratnotok. :D
19/f
2015. júl. 30. 10:21
5/15 anonim válasza:
Te is asd el magas:D mert gondolod te hogy csak ugy lehet baratnod ha igy oltozkodsz:D felreertes ne essek nincs bajom ezzel az oltozkodessel, valamelyik ruha tetszik nekem is, de en nem igy oltozkodom. Szeretem a divatos cuccokat es a nekem tetszo dolgokat. Azt nem szeretem ha a fenti stilusban oltozkodok bekepzeltek es el vannak szallva maguktol:D kis b*ik mar tenyleg. Nem eggyel kerultem mar osszetuzesbe emiatt mert nagy a pofaja mert o igy nez ki. Vannak olyan sracok akik a haverjaim es igy oltozkodnek, nem szallnak el maguktol. Ja es megsugom: nem egy baratnom volt mar, es eleg jo nok azert, de nem igy oltozkodom:D szoval szerintem alakitsd at a teoriadat
16/F
2015. júl. 30. 10:32
6/15 anonim válasza:
A #3-asnak igaza van;) de megnyugtatlak kérdező ilyen hülye gyerekeket ma már az utcán is látsz.
2015. júl. 30. 10:34
7/15 anonim válasza:
Mert az sokkal ertelmesebb aki oltozkodes alapjan lenez egy embert :D
2015. júl. 30. 10:36
8/15 anonim válasza:
5.valaszolo: nem mondtam olyat hogy lenezem:D oda van irva hogy a barataim kozt is vannak ilyen oltozkodesu es stilusu emberek. Ha az utcan latok valakit es nem ismerem azzal sincs bajom, csak ha megnyilvanul a viselkedeseben hogy o mekkora asz meg meno
2015. júl. 30. 10:55
9/15 anonim válasza:
én utcán is rengeteg ilyen fiút látok :)
2015. júl. 30. 10:57
10/15 anonim válasza:
Ma pl. jó eséllyel találkozhatsz ilyenekkel az utcán, de holnap jön a jó idő. Ősszel viszont ismét nagy számban várható a kapucnis pulcsis férfiak felbukkanása szerte a városba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!