Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet leszerelni, egy...

Hogyan lehet leszerelni, egy olyan embert aki azt hiszi, hogy ő az atyaúristen, és mindenhez is ért egyszerre?

Figyelt kérdés

Ha megpróbálod meggyőzni arról, hogy nem ért mindenhez, és nem virológus, filozófus, autószerelő, illetve orvos egyszemélyben, akkor teljes pánikba esik, és szinte kapkodva hoz elő borzalmasan gyenge érveket, és nem fogadja el, hogy nem polihisztor.

Változhat egyáltalán az ilyen?

nov. 20. 00:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tökjó, hogy ő így érdeklődik különféle témák iránt. Talán nem jól adja elő magát, pocsék a stílusa, de na... nem véletlenül lesz valakiből tesco árufeltöltő. Hadd beszélje ki magát, akinek csak akarja. Ha téged nem érdekel ő, akkor... ne legyél ott!!! Minek mész oda és állsz szóba vele!? Nem kell! Jó? Nem kell... egyszerűen nem kötelező. Elkerülheted őt, megengedem. Vagy nem tudom mi akadályoz meg ebben.
nov. 20. 07:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Amikor nekiáll mondani az okosságait, én egyszerűen nem figyelnék rá, ott is hagynám. Mondhatja a többieknek, ha meg már senki sem kíváncsi rá, akkor a falnak.

Egyébként nálunk a rokonságban vannak ilyen "polihisztorok", úgyhogy van rutinom az oda nem figyelésben és a lepattintásban. Ha pl. valakire sosem nézel rá, amikor beszél hozzád, előbb-utóbb rájön, hogy kár tépnie a száját melletted.

nov. 20. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Orvoshoz küldeni, hogy kezelje a tévképzeteit.
nov. 20. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!