Hogyan lehet leszerelni, egy olyan embert aki azt hiszi, hogy ő az atyaúristen, és mindenhez is ért egyszerre?
Ha megpróbálod meggyőzni arról, hogy nem ért mindenhez, és nem virológus, filozófus, autószerelő, illetve orvos egyszemélyben, akkor teljes pánikba esik, és szinte kapkodva hoz elő borzalmasan gyenge érveket, és nem fogadja el, hogy nem polihisztor.
Változhat egyáltalán az ilyen?
Kérdező, az, hogy papíron csak ennyi a végzettsége, még szabadidejében érdekelhetik más dolgok is, amiben sok utánajárás, tanulmányozás után jártassá válik.
A papír csak egy dolog. Ne legyél ennyire maradi. Nem egy hülye papír határozza meg az embert.
Szerintem csak túlzol. A leírásodba csak 4 dolgot említettél, most meg már 25-öt?
Most döntsd már el, hogy az adott illető hány téma is érdekli valójában, mert így egy kicsit szánalmas a vergődésed.
Ezért is írtam, hogy szerintem ez az egész hisztid csak túlzás.
Csak az igen alacsony értelmi szintű emberek vagdalkoznak értelmetlenül nagy számokkal, amik teljesen elrugaszkodottak a valóságtól, ezzel is próbálják felnagyítani az egyébként teljesen jelentéktelen problémájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!