Aki ongyilkos lesz azzal mi lesz??
Nem jut sehova ujra öngyilkosak lesznek a végtelnségig isnételik. Nem tudják hogy már meghaltak meg stb.
Klinikai halottak beszámolóiban vannak ilyenek. Hogy pl megy a tömeg valamerre de az öngyilkos már megint köti fel magát a fára. Es hiába szolsz neki hogy már meghalt es haladjon de mint a felakadt lemez ujra ismételgeti önmagát.
A lelki érzetek beragadnak.
Ga vki depis volt viszi tovább magával a depressziót is. Abbol a lelki hullámból nem tud kijönni.
Ha spirituálisan beszélünk róla: fentmaradt és elrontott feladatait sajnos újra kell élnie ugyanazokkal az emberekkel. Következő életében ugyanilyen nehézségből kell helytállnia öngyilkosság helyett. De mivel élő hozzátartozókat itt hagy és ők nagyon sokáig élhetnek, így addig kap egyéb feladatot.
Nekem van az egyik karomon egy olyan heg, ami érvágásra utal. Orvos is kérdezte, hogy felvágtam-e vagy elvágtam-e az ereimet valamivel. Soha semmi ilyen nem történt ezzel a testtel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!