Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit akart ez a két fura arc a...

Mit akart ez a két fura arc a villamoson a hívással?

Figyelt kérdés

Ma utaztam az 1-es villamoson, amikor mellém ült egy kétes csávó a 13 éves forma fiával. Nagyon nézegettek, aztán a csávó megszólít, nagy udvariaskodva, hogy neharagudjak már, de most utaznának haza a román határra telekocsival, és már 15 perc késésbe vannak, hívjam már fel nekik ezt a számot, aki elvileg a sofőr, hogy várja meg őket. Majd elővett egy kartonpapírra vésett telószámot. Ódzkodtam tőle, mondtam, hogy nem, de addig győzködött, elég választékos szavakkal, hogy mondom most az egyszer, úgy is a vészfék alatt ültem, gondoltam egyből meghúzom ha kést ránt és futok. Felhívom, mondtam melyik megállónál vannak, erre beleszól egy érces, tipikus bűnözői hang, hogy "most nem lesz jau testvérem, nem vágyok ott, majd fél oura múlva". Mondom jó, és letettem. Mikor ezt mondtam nekik, hangosan szentségeltek, majd leszálltak a kövi megállóban.

Igen, ám de a legutolsó ajtón vissza is szálltak, és odamentek valakihez. Valamit mondtak neki, nem tudom hogy ismerték-e, vagy csak egy újabb random arcnál próbálkoztak-e be.

Szerintetek mi volt a céljük? Nekem nagyon gyanús, hogy ki akartak rabolni, csak szerencsém volt valami miatt. Szerintetek? Történt már ilyen valakivel?

tegnap 22:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Fura.
tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!