Mi történik Budapesten az emberekkel? Egyik nap utaztam egy villamoson. Hallottam, hogy hátul valaki kiabál, de egy idő után elcsendesedett. Mikor la akartam szállni, elindultam hátra és az ajtó a hol megálltam, egy koszos nő
Mondjuk ha ennyire nem tudsz mit kezdeni az attrocitásokkal, akkor mi a fenének mentél hátra, ahol az üvöltözés volt?
Egyébként sajna a főváros ilyen, tele van elmeroggyant gyökérrel. Főleg némely "elit" vonalon.
Miért mondtad azt, hogy igen?
Na mindegy, ezen egyébként ne csodálkozz mert tényleg sok az ilyen elmebeteg ember.
Tehát... ignoráltad, hogy üvöltözés van (lehet, azt kiabálta, hogy akinek a csám kell, jöjjön hátra?)
Aztán odamész.
Igent mondasz az ajánlatára, aztán csodálkozol.
Én sem tudom mi van veled, pesti.
6. Hát nyilván, de a kérdező maga ment a pofonért, ahogy szokás mondani. Már ott a hiba, minek megy hátra, ha amugy ignorálta, hogy ott üvöltözés van?
7. Mégis minek? Más ajtó nincs? Hát hallotta, hogy hátul valami nem oké. De akkor meg pont leszrta.
Kitalált történeteket teszel fel :D
Ilyen nem történt sehol, te meg egy vadidegen nő kérdésére igennel feleltél :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!