Volt egy lány és minden egyes percben hátra fordult és rámnézett. Mi ennek az oka lányok?
Figyelt kérdés
Nekem nem jön be a lány, de előttem ült kb 1 méterre,és állandóan hátra tekintett rám. A lányok ezt miért csinálják?
19F
2019. jún. 19. 14:02
1/13 anonim válasza:
Lehet olyan rushnya vagy, hogy nem hitt a szemének.
2/13 anonim válasza:
Vagy azért, mert tetszel neki, vagy azért, mert nem tetszel, és az előző válaszolónak van igaza.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha én annyira rusnya lennék, nem tekingetne hátra minden 5-6 mp-ben. Az okát egyenlőre nem tudom, sőt már ki sem fog derülni. Más lehetet a dologban. Lányok írhatnának.
2019. jún. 19. 14:28
4/13 anonim válasza:
Lehet összekevert az egyik ismerősével, és jobban megnézte, hogy ő az-e.(Velem ilyen már sokszor volt)
Valami feltűnő volt rajtad.
Vagy nem is téged nézett.
Én is ennyi idős vagyok, de ha nekem bejön valaki nem így viselkedem.
5/13 A kérdező kommentje:
100% hogy engemet nézett!!!
2019. jún. 19. 14:34
7/13 A kérdező kommentje:
Igen
2019. jún. 19. 14:51
8/13 anonim válasza:
Most mit akarsz hallani, azt hogy bejöttél neki??
9/13 anonim válasza:
Látta, hogy bámulod, és veszélyben érezte magát. Mintha mögötted ülne egy 120 kilós kanc*****y és te is néha hátranéznél, hogy előkerült-e már a katana vagy a machete.
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy valami idegesítő hangot adtál ki vagy beszélgettél a melletted ülővel és próbálta jelezni, hogy zavarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!