Mi történik Budapesten az emberekkel? Egyik nap utaztam egy villamoson. Hallottam, hogy hátul valaki kiabál, de egy idő után elcsendesedett. Mikor la akartam szállni, elindultam hátra és az ajtó a hol megálltam, egy koszos nő
Figyelt kérdés
rám köpött és elkezdett ordítani velem, hogy a picsám kell ? Nem tudtam , hogy miről van szó erre azt mondtam, hogy igen ! Megnyomtam a vészcsengőt, hogy hívják ki a rendőröket. A vezető nem jt hátra egy kis idő múlva én mentem előre. Erre az emberek végül is jogosan, elkezdtek morogni, hogy miattam fognak elkésni a munkahelyükről. Erre letöröltem magam és leszálltam a villamosról. Mi folyik itt ?2021. júl. 10. 21:25
11/19 anonim válasza:
Ilyenkor mentot szoktak hivni, ez a no mentalis beteg, es nagyon nem volt jol. Barhol tortenhet.
12/19 anonim válasza:
Elmebetegnél nem hívnak mentőt, csak ha valami betegség vagy baleset miatt mentőt kell hívni
13/19 A kérdező kommentje:
Azért mentem hátra a 3-as villamoson. mert addigra már csend lett. És a sorrend : köpés, utána a kérdés, hogy a picsám kell, és utána a válasz, hogy igen ! Ilyen kérdésre egy tömött villamoson mit lehet válaszolni , miután leköpték az embert ? Mondjam, hogy nem ? Mondjuk az igenem után elhallgatott, gondolom váratlanul érte a válasz, ez volt a szándékom, mert ha látja, hogy megikedek, lehet még más is lett volna !
2021. júl. 10. 23:24
15/19 anonim válasza:
Sok az aljanép, mert sok a célpont. Ott tudnak megélni a legjobban kéregetéssel.
16/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kitalált történet. A 3-as villamoson történt csütörtök délelőtt 9 órakor.
2021. júl. 11. 12:24
17/19 anonim válasza:
Egyszerűen az van,hogy páran totál bediliznek(elsősorban) az életkörülmények miatt.Ilyen helyzetben pedig ne számíts másokra,saját tapasztalat.Legyél óvatos,ha bármi ilyet látsz/hallasz,akkor nagyobb az esély,hogy nem kerülsz kellemetlen szituba.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Azt hiszem beszerzek paprika sprayt és az ilyeneket lefújom ! Nem tudom, hogy lehet -e ?
2021. júl. 12. 08:57
19/19 anonim válasza:
Ha leköp vagy meg akar ütni,akkor használd nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!