Mikortól számít öregnek valaki? Te annak érzed magad?
Én nem érzem öregnek magam, de sajnos mindig szembesülök vele, hogy mások annak látnak 🙃
Egyébként a ráncaim én is látom, de annyira nem zavarnak. Az, hogy közelre kezdek homályosan látni, az már kellemetlenebb...
De a legrosszabb, hogy az ízületeim sem úgy bírják már a strapát, félek, hogy le kell majd mondanom a kedvenc hobbimról 😞
(Bár ez az utóbbi lehet a terhesség meg a 16 kg gyerkőc cipelésének velejárója is, reménykedek, hogy még helyrejön egyszer...)
38/N
Nem tudnám konkrét korhoz kötni az öregséget, hanem inkább ahhoz az állapothoz, amikor lényegesen lelassult az illető, mentálisan és fizikálisan is, és már az egészsége sem a régi.
24 vagyok, szóval, szerencsére, elég messze érzem magam ettől, azonban kollégiumban elsős mesteresként elsős alapszakosokkal kerültem egy szobába, illetve egy blokkba. Ott már voltak alkalmak, amikor kifejezetten öregnek éreztem magam hozzájuk képest, a felfogásom és egyes tapasztalataim miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!