Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a grancia ra?

Angelo99 kérdése:

Mi a grancia ra?

Figyelt kérdés
Mi a garancia Szerintetek ha jovore visszamennek ahol voltam kirandulni es megtalanam a kereset targyat eggyaltalan érdemes ra varni eggyaltalan letezik ilyen??(remellem nem törlik a kérd est)....
nov. 18. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sorolom a problémákat:

keresett tárgyat (a keresett szó egy befejezett melléknévi igenév, két t-vel kell írni)

egyáltalán

remélem

kérdést

Szerencsére több hasonlóan durvát nem találtam, de nagyon ajánlom, hogy nézz rá a nyelvtani szabályokra, mert nagyon pocsék a helyesírásod (a mondat tagolásáról és a szóismétlésekről ne is beszéljünk)

nov. 18. 21:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Jah bocs de itt most nem az iras a lenyeg
nov. 18. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az írás a lényeg? Nem, tényleg nem, hanem az, hogy megértesd magad, és az rohadt nehezen megy, hogyha képtelen vagy helyesen írni. És igen, be fogok szólni érte, mert rohadtul zavar az, ha ilyet látok.
nov. 19. 06:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Jol van bocs
nov. 19. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:

A figura Krk-ről?

Ha igen: Tényleg nem bántásból mondom, de az előző min. 2 kérdés alatt, szerintem legalábbis, remek tanácsokat adtunk..

nov. 19. 20:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Jah de miert nem tudom elfelejteni minden gondolatom az korul forog na meg ugye az iras

.....

nov. 19. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!