Amazon grancia?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban az ilyen téren tapasztalattal rendelkező emberekhez szól a kérdésem. Az Amazon.de weboldalról szeretnék megrendelni egy Anker Soundcore Life Q30-as fejhallgatót. A kérdésem pedig az lenne, hogy erre mennyi, vagy egyáltalán kapnék e garanciát, mert konkrét választ erre sem az amazon, sem az Anker oldalán nem találtam. Továbbá ha van valamilyen tapasztalatotok a külföldi rendelésekkel kapcsolatban, megköszönném ha leírnátok, mivel én nem vagyok túl tapasztalt a témában. A válaszokat előre is köszönöm! :-)2022. márc. 27. 17:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!