Angelo99 kérdése:
Mi a fura dolog?
Figyelt kérdés
Szerintetek mire vagy kire mondjak hogy fura?tudnatok erre peldakot mondani??tegnap 22:19
1/7 anonim válasza:
Fura: olyan dolog, ami számodra nem megszokott, a “normálistól” eltérő.
Nekem például furák azok a családok, ahol otthon pucéran mászkálnak. Én nem ilyen szellemiségben nőttem fel, számomra ez fura. Én ilyet biztosan nem csinálnék.
Másnak pedig az fura, ha valaki mondjuk a kutyát/macskát a házban tartja. Van ilyen ismerősöm, ő ezt tartja furának.
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy pld valaki 32 evesen az apja melett alszik? Az fura
tegnap 22:35
4/7 anonim válasza:
Ha valaki az apja mellett alszik, az kontextus nélkül valóban fura.
Viszont ha azért aludna mellette az illető, mert az apja beteg, és gondozni kell, esetleg olyan hirtelen rohamos betegsége van, amire azonnal reagálni kell, azt megérteném, nem gondolnám furának.
5/7 A kérdező kommentje:
Jah igazad van
tegnap 22:41
7/7 A kérdező kommentje:
Jah
ma 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!