Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Mik azok a külső és...

Férfiak! Mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik miatt visszataszítónak tartjátok a lányokat/nőket? És mik azok a külső és belső tulajdonságok, amik miatt számotokra vonzó a nő/lány és szívesen beszélgetnétek vele?

Figyelt kérdés
ma 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

visszataszító:

- külső: elsősorban a nagyon elhízott test

- belső: rosszindulatúság

vonzó

- külső: szép láb, formás fenék, nagy szemek

- belső: kedvesség, tájékozottság, érdeklődés művészetek iránt

ma 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
taszító: dohányzik, piál, drogozik, bulizik, felelőtlen
ma 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Külső nem fontos, de nagyon magas ne legyen. Az arca ami megfog egy lányban általában.

Húh belső: Legyen kis édes, bújós lány, éreztesse hogy szeret, és ne legyen egy mogorva lány, se beképzelt.

ma 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Úgy ami kizárólag nőkre, és vonzalomra vonatkozik, az a hosszú haj, mosolygós érdeklődő személyiség. Talán ennyi. Nem zárok ki úgy mást speciálisan párkeresésnél, de van egy hosszú folytatás, ami minden emberre vonatkozik, akit közel engedek magamhoz.

Úgy általában az emberekkel, szimpátiával kapcslatosan elvárásaim: normál testalkat: gebék meg a ducik-dagadtak nagyon visszataszítóak számomra.

Ápolatlanság, igénytelenség, stílustalanág szintén taszító. Mentális betegséget, végtaghiány, siket/néma és egyéb nyomorékság szintén taszít engem (ez viszont éppen engem is zavar, de ilyen vagyok. Most is láttam vonaton, két lány jelelt egymásnak, végignevették az utat, nagyon aranyos volt, hogy ilyen közvetlenek és vidámak egymással, olyan emberi. Mégis taszított. Ez van 🤷‍♂️)

Függőségek. Van, amit el tudok fogadni, pl cukor, koffein... van, amivel tudok kompromisszumot vállalni, ha annyira vonz valami abban az emberben, mértékkel: gamerkedés, dohányzás, pia, könnyűdrogok. Van, amit nem tudok elfogadni sehogy sem: kemény függőségek, bármilyen témában.

Aztán biztos van sok dolog, ami így következik egymásból... tehát aki egy érdeklődő típusú személyiség, azért az nagyon sok negatív dologtól mentes lesz. Talán ezért is keresem őket.

ma 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A visszataszító elég erős kifejezés.

Egyszerűen csak nekem nem vonzó, nekem nem az esetem.

Ami kizáró tényező:

- pocak, túlsúlyos, duci, zsíros

- tüsi haj, vagy tényleg nagyon rövid

- aki mindig állandóan önző, aki mindent elvár de cserébe semmit nem ad, akivel egyáltalán nem kölcsönös semmi sem. Azért ne legyen sátánista.

Szerintem heti 1 kicsit több alkohol belefér, 1 szál gyenge füves cigi hétvégén belefér....ez az élet max 20-45 jó esetben 50 éves korig tart.

Hétvégi bulikkal semmi gond.

A többihez meg kell ismerni.

Volt már olyan is aki megtetszett majd megszólalt és jesszusszűzmárja húztam is

ma 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!