Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik szeretik beleütni az...

Akik szeretik beleütni az orrukat mások kinézetébe, azoknak ez miért jó?

Figyelt kérdés
Kérem az érintettek is válaszoljanak.
nov. 16. 11:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Nagymamám ilyen, mindenkit szid. Aki nemrég szült, az "de dagadt vagy", aki épp lefogyott "de piszkafa vagy", ha fested a hajad/körmöd, az a baj, ha levágattad a haja, akkor fiúnak nézel ki lány létedre, ha márkás a ruhád, az, ha turkálóból van a ruhád, akkor az. Teljesen mindegy, mit hordasz, hogyan nézel ki (mind ápoltak vagyunk), mindenbe beleköt, szó szerint. Nem csak ac külsőségekbe amúgy. Nagyon fárasztó, és lélekölő.

Nem tudom, miért csinálja, őszintén, tényleg nem tudom. Szerinte élvezi, hogy beszól, gonosz, sajnos ez van.

Ja már nem találkozunk vele évek óta, nem kérjük a poffot. Szinte senki sem látogatja, de ezt magának köszönheti...

nov. 16. 11:24
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
A saját kis világuk rendezetlen, de ezt nem képesek felismerni vagy nyíltan felvállalni mások előtt.
nov. 16. 11:29
 3/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
76%

Mióta ráirányult a Magyar közvélemény figyelme a nárcisztikus személyiségzavarra, minden érthetőbb szerintem.

1. válaszban is ott szerepelnek a tünetek, illetve egy része.

Ezek beteg emberek, energiaelszívó ártányok, gyógyíthatatlan, reménytelen. Csak úgy lehet büntetni őket, hogy magányra ítélni és ott rohadjon meg.

nov. 16. 11:36
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Visszaigazolást vár és csak akkor jó neki, ha megerősítést is kap. Ez annak a szöges ellentettje, mint amikor valaki ajnározza a másikat és percenként megkérdezi a hozzá legközelebb állót, hogy: „Látod milyen szép? Látod milyen ügyes? Látod…? Látod?”. Az is legalább ennyire idegesítő és mégsem adhatsz rá negatív választ, mert akkor te leszel a bunkó. Ez van.
nov. 16. 11:38
 5/22 A kérdező kommentje:

De most ti csak szélsőséges eseteket hoztok fel, miközben lépten-nyomon belebotlok ebbe. Sok munkahelyen eleve elvárás van az öltözködéssel kapcsolatban. És ha megszűnne ez az elvárás, akkor 10 emberből 5 egész biztosan felháborodna ezen, hogy milyen már melegítőben bejárni munkahelyre. Nekem eszembe nem jutna felháborodni ezen. És nem csak felháborodni nem jut eszembe, hanem olyannyira leszarom más öltözködését, hogy nem is venném rögtön észre, hogy mások újszerűen járnak öltözködni. Ellenben sok ember minden szart észrevesz és problémázik rajta.

Ti látványosan nem ezt a példát hoztátok fel, szóval itt a lehetőség, hogy színt valljon közületek az, aki valóban így viselkedik.

nov. 16. 16:18
 6/22 A kérdező kommentje:
Vagy amikor férfiak körömméretét figyelik egyesek. Ezek kukkolnak is a kulcslyukon?
nov. 16. 16:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom, így már nem is gondoljátok, hogy "ott rohadjon meg".
nov. 17. 17:35
 8/22 anonim ***** válasza:
57%

Ha én bemennék melegitöbe a munkahelyemre azonnal kirúgnának, vagy ha kosz lenne a körmöm alatt.

Nálunk elöirás az öltözködés. Jó nézne ki: egy Projekt megbeszélésre egy több milliós ügyfélel. Hát a cég rögtön elveszitené a megbizást.

Nálunk csak a takaritónö jár be úgy ahogy akar, mert este jön és senkit nem érdekel, a cégnek is mindegy mert nincs akkor már ügyfél az épületben.

nov. 21. 01:59
 9/22 Kései Sirató ***** válasza:
87%

Én általában nem szoktam szóvá tenni, ha más nem megfelelően öltözködik, hanem arra gondolok olyankor, hogy biztosan nagyon szegény, lehet, hogy a családja éhezik, nincs megfelelő ruhája, cipője.

Ha viszont színházban jelenik meg valaki sport cipőben, farmerben, akkor nagyon rossz véleményem van az érintettről, mert egyrészt nem kötelező színházba járni, másrészt nem ingyenes a színházlátogatás. Ha volt pénze a jegyre, akkor legyen pénze megfelelő öltözékre is, mert ez nagyon nagy tiszteletlenségnek a jele.

Van olyan, hogy valamit nem illik, pl. nem illik pirosban menni temetésre, hófehér ruhában menni esküvőre vendégként (nem menyasszonyként).

És van olyan is, amikor a tudatlanságnak, tájékozatlanságnak jeleit láthatjuk, ha valaki pl. tűsarkúban indul el túrázni.

Rendőrségen, honvédségnél, mentősöknél az egyenruha viselése kötelező, sok munkahelyen meg a védőruha használata szükséges.

Szóval nem mindig mindegy az öltözék.

nov. 21. 12:36
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
A nők jó része ilyen elviselhetetlen, főleg az idősebbek. Bárhogy nézel ki, ha tulsulyos az a bajuk, ha sovány akkor azért vagy egy okádék. Ha télen boka zoknit hordasz akkor azért. De azt nem veszi észre magán hogy zsíros kócos haja van.
nov. 21. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!