Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az, amit a legjobban...

Mi az, amit a legjobban utaltok egy férfi/nő kinezeteben, megjelenésében, viselkedésében közösségben, utcán?

Figyelt kérdés

Kezdem én: a nőknél, amikor AGYON vannak alapozozva, és ránézek és látom hogy 500reteg alapozó majd le akar róluk esni. Nem a sminkkel van a bajom, hanem a nagyon csúnya alapozassal.

Férfiaknál pedig amikor vki a boltban igazgatja a farkát. Attól hányni tudnék.

2021. febr. 25. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nőnél ha egy egoista hülye p..a annyira a kinézet ilyen téren nem érdekel.

Férfiakat meg nem szoktam figyelni, mert én is az vagyok, viszont én is szoktam igazgatni a farkam a boltban :D

2021. febr. 25. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Amikor a trampli dagadt nők cicanadrágot és/ vagy passzos pólót viselnek, hátha attól soványabbnak néznek ki.

Ugyanígy nem vagány a ronda dagadt nőkön a tetoválás, kék haj, stb. A pasikat meg nem nézem, én is az vagyok.

2021. febr. 25. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én viselkedésről írnék, nemtől függetlenül. Amikor valaki tömegközlekedésen elállja az utat, vagy beül valaki mellé a közlekedő melletti ülésre, de amikor az ablak mellett ülő le akarna szállni, a kívül ülő nem hajlandó felállni, a másik meg nem fér el másképp. Utálom azt is, amikor valaki hangosan hallgat zenét vagy hangosan telefonál szintén tömegközlekedésen, és az egész járat hallgatja.
2021. febr. 25. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy amúgy szép nő ronda tetoválással ,nekem nem annyira tetszik.
2021. febr. 25. 12:28
 5/11 A kérdező kommentje:

#2 feldogtuk, hogy nem szereted a "dagadt" nőket , de legyszíves legyél kulturáltabb.

A többiek válaszát eddig köszönöm. Amúgy az engem is rohadtul idegesít, amit a #3as írt 😁

2021. febr. 25. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Tudom, hogy nem erre a válaszra vársz ebben a rovatban, de...

Számos dologba bele lehet kapaszkodni, és egészen biztos vagyok abban, hogy te magad is egy egészen különleges seggfej lehetsz. Fölösleges és nem is vezet előre, ha a csak rossz dolgokra fókuszálsz. Mellesleg, a legtöbb idegesítő szokás - még a legarogánsabb emberek esetében is - általában butaságokból, gyengeségekből, félelmekből manifesztálódnak; próbáld meglátni, mi lehet ezeknek az emberek lelkében, és ahogy tőled kitelik, igyekezz elnéző lenni és segíteni nekik. Meglátod, egykettőre elviselhetőbbé, sőt, egészen szerethetővé válnak majd a szemedben.

2021. febr. 25. 23:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi, de valahogy nem értem a mondandod szöveget.

Különleges seggfej lehetek, aztán lenyomsz egy lelkesítő szöveget, hogy ne a rossz dolgokra koncentraljak és próbáljam észrevenni az emberek lelkét?

Előtte meg leseggfejezel?

Te miért nem próbáltad meglátni, hogy mi lehet a lelkemben?

Vagy bort iszol és vizet predikalsz?

2021. febr. 26. 07:59
 8/11 anonim válasza:
65%
Szerintem #6 azt próbálta mondani, hogy mindenki seggfej, de ha a jó tulajdonságaira koncentrálsz, mindenki szerethető
2021. febr. 28. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyai nagyanyám mindkét lányát tönkretette és kisemmizte a törvényes örökségből a fia javára, a szüleim házasságát sokáig fúrta. Nincs olyan pozitív tulajdonsága, ami ezt ellensúlyozná.
2021. febr. 28. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Amikor nem tisztelneknmeg annyival hogy amig velem van ne más csajokkal szemezzen flörtöljön es "igy röhög rajtam" egy 3.

Anno voltam egy bárban, meg pr.stik közt beszelgettem erről kötetlenul egy férfivel es ő azt mondta ő egy qr.vát is megtisztel annyival, hogy amig ő vele van ezekkel nem él. És szerinte én jövök össze idiotákkal. (Jah csak sacc 80%-a ilyen a pasiknak. Most szeretőm van, és komolytalan a kapsolat es barhol vagyunk még ő sem csinálja ezt velem mint az exeim csináltak. Érdekes nagyon)

2021. márc. 1. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!