Mi az, amit a legjobban utaltok egy férfi/nő kinezeteben, megjelenésében, viselkedésében közösségben, utcán?
Figyelt kérdés
Kezdem én: a nőknél, amikor AGYON vannak alapozozva, és ránézek és látom hogy 500reteg alapozó majd le akar róluk esni. Nem a sminkkel van a bajom, hanem a nagyon csúnya alapozassal.
Férfiaknál pedig amikor vki a boltban igazgatja a farkát. Attól hányni tudnék.
2021. febr. 25. 12:05
11/11 anonim válasza:
Nem igazán érdekel mások kinézete, de úgy tényleg nem, felőlem ha egy férfi jönne velem szembe tűsarkúban azt se venném észre, vagy nem érdekeln. Eléggé halvérű vagyok, így viselkedés terén se tud sok minden meghatni, azt mondjuk nem szeretem, ha valaki bunkó, rosszindulatú, megaláz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!