Mit csináljak ha hiányoznak a kedvenc sorozataim?
Volt nekem egy éjszakai rutinom míg ezek mentek és előtte való készülődés is, de mióta megszűntek ez szerte foszlott.
Azóta ürességet érzek és már nincs is megszokott rutinom ami miatt a legtöbb napom unalmas és hiányos.
Azt szerettem bennük, hogy egymás után voltak és mindet megkedveltem idővel még azt is amit kezdetben nem.
Próbáltam más műsorokat keresni és van néhány amit találtam de sajnos nem találtam egész estére szólókat így pár óráig vannak és utána ismét unatkozom, korábbi műsoraimnál sosem unatkoztam.
Új rutint is próbáltam csinálni de nincs már több motivációm rá, nincs olyan műsor ami megérné azt, hogy várjam talán csak egy de egy nem elég.
A durva az, hogy nem csak egy csatornán történt ez, hanem a másikon is amin igaz 2 sorozatot néztem de mégis pont azt a 2-t törölték és más van helyette, minden más változatlan...mintha minden ellenem lenne.
Sőt még az új csatornán is amin kezdetben találtam jó műsorrendet, rövid időn belül azt is átvariálták de nem annyira drasztikusan legalább, mégis nem tudom megszokni ezt a sok és rövid időn belül történő műsor változást.
A kedvenc csatornámon az volt a jó, hogy konkrétan évekig ment minden és csak 1 vagy 2 volt az amit néha változattak ami nem zavart hisz ott volt a többi még.
Azt megszoktam volna ha csak 1 vagy 2-őt cserélnek de hogy egyszerre ennyit az nagyon durva volt és sokként ért...
Még az zavar, hogy több csatornát kell néznem hogy ne unatkozzak, míg korábban egyen néztem mindet.
Most meg 2-3-an kell és ez valamiért zavar.
Próbáltam keresni egy csatornát de nincs olyan amin egész végig vannak jó műsorok így ezért variálok. De talán van egy amit idővel megkedvelek de itt is van olyan sorozat amit unalmasnak tartok de mégis mintha kezdeném megkedvelni?
Hogy élhetném át újra azt, amikor minden úgy volt ahogy szerettem?
Miért hiányoznak ennyire, mikor csak sorozatok voltak?
Lehet nem is a sorozatok hiányoznak hanem maga a megszokott rendszer de közben nézném azért a sorozatokat így biztos hiányoznak?
3-Főleg Disney sorozatok, lehet másoknak gyerekes de nekem szórakoztatóak voltak.
Ott volt a Bia, Violetta, Binny és a Szellem, Evermoor, Pizshősök, Sadie Sparks.
Nagyon szerettem őket. Egyedül talán a Sadiet nem bírtam a hangja miatt de idővel megkedveltem és a durva, hogy ez viszonylag új sorozat volt, újonnan adták hozzá és ez is eltűnt.
4-Letölteni nem tudom hogy lehet videókat.
Néhányat megtaláltam a neten de mégsem ugyanaz mint a tv-n.
Nehéz lenne mivel általában inkább csak netezten míg ment a tv és közben tevékenykedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!