Férfiakra is igaz lehet, hogy irigyek a náluk szebb/izmosabb/fiatalabb férfitársaikra?
Én igazán nem fényezni szeretném magam, de tényleg jobban nézek ki az átlagnál, valamint sok pozitív visszajelzést is kaptam már életemben.
Viszont megfigyeltem, hogy néhány férfi ha meglát, néha végigmér, nézeget és finoman szólva is becsmérlően/lekicsinylően bánik velem vagy egyenesen bunkó. Egyetemen vagy munkahelyen is volt olyan, hogy tényleg 0 okot adtam rá, de bunkóztak velem és láttam rajtuk, hogy idegesek, be vannak feszülve ha a közelemben vannak.
Amit megfigyeltem, hogy csak férfiak viselkedtek velem így, nők sose és ezek a csávók egytől egyig mind nyomik voltak. Köpcösek vagy kövérek, alacsonyak vagy csúnyák, esetleg magasak, de hozzá nagyon vékonyak, illetve ezek kombinációi. Nőktől gyakran hallani ilyet, hogy az "öregebb" féltékeny a fiatal szép lányra és próbálja kicsinálni, de ezek szerint akkor ez férfiaknál is megvan.
Persze van ilyen .
De szerintem mindig a személyiségen van a hangsúly.
Lehetsz szép is nem szép férfiként vagy nőként ha határozott magabiztos a személyiséged békén fognak hagyni.
Valószínűleg a karakteredet viszont bekóstolhatónak találják
Így láttatlanban nem tudni.
Lehet úgy dézel ki, mint valami dísz bzi és ez nem tetszik sokaknak. Nekem volt egy osztálytársam, tényleg jófej srác volt, de egyszerűen irritáló volt a hangja is, meg mindenki úgy hivatkozott rá, hogy "az ütném fejű". Nem lehet rá azt mondani, hogy milyen jóképű pasi volt, se azt, hogy kigyúrt. Egyszerűen irritáló volt az egész gyerek. Nagyon sokan rá voltak szállva.
Mellesleg én is voltam már olyan szinten kigyúrva, hogy csüngtek rajtam a lányok, de egy pasi se volt velem bunkó. Ha valaki odajött, hogy mit szedek vagy milyen edzéstervet csinálok, mióta edzek stb akkor velük is lehetett beszélgetni kultúráltan. Semmi ilyet nem tapasztaltam magamon amiről te beszélsz.
Olyat viszont már sokszor láttam, hogy adott egy beképzelt pali és vele bunkóskodtak. Pár lánynak meg lehet bejön ez a stílus. Valamiért néhány főleg fiatalabb lány rá van kattanva arra, ha úgy bánnak vele, mint egy kutyával. Persze, hogy esetleg ha velük úgy beszélsz ahogy, ők nem mondanak rád semmi rosszat, vagy legalábbis a szemedbe nem.
haha :D nem vagyok díszb.uzi, sőt elég férfias arcom van.
Tényleg jóképű vagyok, erre rengeteg pozitív visszajelzést kaptam már. 191 cm/98 kg mellett kb 12% a tzs-m. Szabályos, fehér fogsorom van, néhány éve került le a fogszabályzó. Jó a borostám is szerintem :D
Fesztiválon, buliban simán odajönnek hozzám a lányok ismerkedni, tehát nem vagyok csúnya na :D
Na itt az ilyenekkel van a baj amit te írsz kettes.
Irritáló volt a hangja meg ütnèm feje is volt,és az a ,,nèpnek" nem volt elég,hogy jófej.
Ez ilyen modern kori boszorkányüldözés.
Van egy ember akivel alapvetően semmi gond nincs csak valamiért kilóg a sorból és ehhez elég egy fura hang vagy fura fej...
Én ebbe sose voltam partner ,én is voltam ilyen helyzetben de engem megerősített, többre vittem jóval azoknál akik ilyesmiket csinàltak.
Több méter magasból rájuk tudok sz@rni mert hál Istennek van egészségem, családom ,anyagi biztonságom (a munkahelyemen azt hiszik,hogy normális anyagi viszonyok között élek na ezt megszorozhatjàk 10szer,engem visszatekintve ez előre vitt mert bizonyítani akartam és sikerült is
Igen,igaz lehet.Én alacsony vagyok,zömök,magamban mindig is irigyeltem a magasabb férfiakat.Viszont én nem piszkálom őket,ha ők nem állnak belém.
Egyébként ez olyan dolog,hogy aki nagyon nincs rendben magával,az szinte bárkiben láthat vetélytársat.Volt olyan,hogy magas,jóképű férfi állt belém,mert jól elbeszélgettem egy idegen(számára is)nővel.Elkezdett fikázni,hogy milyen sz@r módszerrel csajozok,mennyire égő,közben még csak nem is akartam feltétlen felszedni a csajt.Szóval,fuŕák az emberek sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!