Piacra miért szoktak kiöltözni?
Mert mások nem olyan igénytelenek, hogy macinaciban járjanak az utcán (kivéve persze sportoláskor, amire ki lett találva). És ettől nem ők lesznek a kirívók. Nem kell öltönyben menni a piacra, de a jobb ízlésű, egészséges embereknek a minimum szintje azért legalább egy farmernadrágot megüt.
Na lehet lepontozni.
Kérdező, nem kell ezzel foglalkozni, nem esküvő vagy temetés, ahol ált. illik dress code szerint öltözni. Az egyessel egyetértek a kiöltözés okait illetően, de még azt is hozzátenném, nekem az egyik nagyimnak visszafogott, de elegáns stílusa volt, soha nem láttam farmerben, sportos ruhában, ő még vásárláshoz is hosszú szoknyát vagy kicsit elegánsabb nadrágot hordott, blúz, parfüm, formázott frizura, még súlyos betegen is sokat adott a külsejére.
Én egy kényelmes farmert szoktam felvenni, de nem értem, mi a baj a macinacival, amikor az ember csak kiszalad valahova. A lényeg, hogy ne 2 számmal nagyobb, pecsétes, szakadt, büdös cucc legyen, azt csá. Kérdező, ne másokat nézegess, vagy ha zavar az „alulöltözöttséged”, neked sem tilos kiöltözni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!