Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Piacra miért szoktak kiöltözni?

Piacra miért szoktak kiöltözni?

Figyelt kérdés
Reggel kimentem a piacra vásárolni. Felvettem egy sportcipőt, egy melegítőt és rendesen alul öltözve értem magam. Az idősebbek közül mindenki úgy öltözőtt mintha legalább esküvőre menne. A maradék emberek 80-90% pedig szintén flancba rakta magát. 20.000 fős település klasszikus piacára kell gondolni semmi nagy extra.

nov. 10. 10:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%

Mert mások nem olyan igénytelenek, hogy macinaciban járjanak az utcán (kivéve persze sportoláskor, amire ki lett találva). És ettől nem ők lesznek a kirívók. Nem kell öltönyben menni a piacra, de a jobb ízlésű, egészséges embereknek a minimum szintje azért legalább egy farmernadrágot megüt.

Na lehet lepontozni.

nov. 10. 18:44
 22/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezzel felzaklattam a divatszakértők hangos táborát. Legközelebb ha lemegyek krumplit, hagymát és lángost venni legalább egy öltönyt veszek. Akkor biztosan többet fogok érni az emberek szemében. Tudjátok nekem is csak az számít mások mennyire elismerik, hogy milyen szép nem balkáni proli ruháikat viselek...
nov. 11. 12:19
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem veszed észre, hogy magadnak gyártod a problémát. Szerintem a kutyát nem érdekelte, te miben vagy, nem írtad, hogy lenéztek téged, azt írtad, te érezted magad alulöltözve. Vagyis neked számít, nem az adott piac látogatóinak.
nov. 11. 12:24
 24/26 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, nem kell ezzel foglalkozni, nem esküvő vagy temetés, ahol ált. illik dress code szerint öltözni. Az egyessel egyetértek a kiöltözés okait illetően, de még azt is hozzátenném, nekem az egyik nagyimnak visszafogott, de elegáns stílusa volt, soha nem láttam farmerben, sportos ruhában, ő még vásárláshoz is hosszú szoknyát vagy kicsit elegánsabb nadrágot hordott, blúz, parfüm, formázott frizura, még súlyos betegen is sokat adott a külsejére.

Én egy kényelmes farmert szoktam felvenni, de nem értem, mi a baj a macinacival, amikor az ember csak kiszalad valahova. A lényeg, hogy ne 2 számmal nagyobb, pecsétes, szakadt, büdös cucc legyen, azt csá. Kérdező, ne másokat nézegess, vagy ha zavar az „alulöltözöttséged”, neked sem tilos kiöltözni jobban.

nov. 11. 12:52
 25/26 anonim ***** válasza:
51%

22.

Fogalmad sincs miről írunk.

nov. 11. 13:12
 26/26 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, minek tetted föl a kérdést, ha úgysem akarsz igényesebb lenni? Erősítsünk meg, hogy a többi a hülye, aki nem a kifngott mackónadrágjában mutogatja magat?
nov. 11. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!