Piacra miért szoktak kiöltözni?
Mert adnak magukra,igényesek.
Nem pedig mackónadrágban égetik magukat.
4: Németországban is rakás embert láttam utcán melegítőben
Egyébként szerintem semmi igénytelen nincs ebben, ha az ember gyorsan kiugrott hogy tegyen egy gyors kört mondjuk a boltban, vagy pénzt levenni, bármi
Hivatalba, ügyet intézni, munkába/iskolába azért ne így menjen az ember, de egy bolt miatt megértem ha az ember nem öltözik ki. A piac nálam határeset, de emiatt nem fogok senkit megítélni, csak én nem úgy öltöznék
Nem tudom, én még a dohányboltba ami itt van 2 perc sétára is csak akkor mentem le melegítőben, amikor pont depressziós időszakban voltam aztán pont beleszartam, de meg akkor is leginkább télen, amikor rávettem a hosszú kabátomat, felvettem egy csizmát aztán csak épphogy látszódott, hogy macskaszőrös macinaci van alatta.
De egyébként nem gondolom, hogy egy ilyen gyors körre gáz lenne otthoni cuccokban leugrani, viszont én normális esetben ha kimegyek valahova, akkor utcai ruhát veszek fel. Egy piac ami távolabb van, az meg már pláne olyan, hogy rendesen felöltözöm. Akinek az utcai ruhái eleve csinosabbak, az úgy fog menni. Nálam is általában így hűvös időben fekete harisnya, valami business casual rövidnadrág és csizma az utcai szett, felül meg kabát, tök mindegy, mi az úti cél, nem ahhoz öltözöm, hanem szimplán ahhoz, hogy elmegyek itthonról. Max kirándulni nyilván nem harisnyában meg bőrcsizmában mennék, de ennyi.
Látnál engem kérdező!
Én szeretek elegánsan öltözni, még itthon is igyekszem megadni a módját.
Mindenhol "felülöltözött" vagyok, de én így érzem jól magam.
És nagyon igaz, hogy külföldön messziről kitűnik egy keleti, mert ha éppen nem bemelegítőben tolja, akkor is ízléstelenül öltöznek, és messziről virít a műszempilla, meg az ízléstelen műköröm.
4: Németországban is rakás embert láttam utcán melegítőben"
Igen, csak azt nem figyelted meg, hogy ezek magyarok meg egyéb keleteurópaiak, normál német nem ennyire igénytelen
9.
Ja, a híresen jól öltözött, igényes olaszországi emberek között is vannak, de meg sem kell szólalniuk.
A fejük is balkáni. 😂
Meg a már korábban említett műszempilla, műköröm, igénytelen hajviselet, mackónadrág nélkül is ízléstelen öltözködés.
Na, meg a szaguk.
A gazdagok, meg a plasztikát tolják túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!