Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Piacra miért szoktak kiöltözni?

Piacra miért szoktak kiöltözni?

Figyelt kérdés
Reggel kimentem a piacra vásárolni. Felvettem egy sportcipőt, egy melegítőt és rendesen alul öltözve értem magam. Az idősebbek közül mindenki úgy öltözőtt mintha legalább esküvőre menne. A maradék emberek 80-90% pedig szintén flancba rakta magát. 20.000 fős település klasszikus piacára kell gondolni semmi nagy extra.

nov. 10. 10:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
A pénz még nem jelent igényességet.
nov. 10. 11:19
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

7:

"mert Németország is tele van már balkáni meg mindenféle szedett-vedett népséggel, és prolik is vannak bőven, az NDK öröksége ugyebár. Egyébként ha Németországban melegítőbe öltöznek, attól még nem lesz igényes viselet."

5-ös vagyok, én nem mondtam, hogy igényes viselet. Az arra volt reakció, hogy a magyarokat fikázta a korábbi hozzászólás, és csak fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy ez nem egy magyar dolog (és nem csak a balkáni meg szedett vedett népséget láttam melegítőben az utcán, hanem a németeket is)

nov. 10. 11:26
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

9:

"Igen, csak azt nem figyelted meg, hogy ezek magyarok meg egyéb keleteurópaiak, normál német nem ennyire igénytelen"

Ott voltam egy fél évet, németeket is láttam ilyen szerelésben, nyugi

Lehet más területen jártunk, az benne van a pakliban (én NRW-ben tapasztaltam ilyet)

nov. 10. 11:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.tudom, hallottál-e már az NDKról, nezz utána, mit jelent. Annak is megvan az öröksege, hiába németek.

Amúgy más példa, munkahelyemre gyakran jönnek külföldi managerek is, és még az ő öltözködésük is összehasonlíthatatlan a magyar manaherek öltözködésével, rögtön latszik, ki a magyar, hiába lenne pénzük felöltözni rendesen, sajnos képtelenek rá. Kiütközik ez a kelet-európai igénytelenség minden szinten. Én sajnálom a legjobban, hogy ez így van, de ez az igazság.

nov. 10. 11:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
*managerek
nov. 10. 11:32
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ők alapból így öltözködnek, de az sem kizárt, hogy hasonló a mentalitásuk, meglátásuk, mint az egyik szomszéd néninknek. Ezt nem bántásból írom, mert ő maga mondta; neki a hét fénypontja a piac, az a legizgalmasabb része a hetének, szóval lehet, hogy mások is így adják meg a módját a dolognak.
nov. 10. 11:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

16.

Aki pedig minden nap jólöltözött, annak minden nap fénypont. 🥰

nov. 10. 12:13
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Rám mindig azt mondják ki vagyok öltözve.Meg kihívóan.Pedig csak szeretem a szép ruhákat.Persze a féltékeny kolléganőim(ismerős férfire,akinek én jövök be jobban)szerint vagyok kihivó,mert nyáron ruhát,szoknyát,esetleg magassarkút merészelek felvenni.Melegitőben nem megyek sehova,ha csak kiurom a boltba(falu),arra is vannak normális otthoni ruháim.

38N

nov. 10. 15:17
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

18.

Na jó, falun más. Ott elmaradottság van, az eleganciát illetően.

Amúgy a magassarkút kötelezővé tenném.

Olyan sokat ad a megjelenéshez, tartáshoz.

nov. 10. 15:20
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
A munkatársaim nagy resze városi.És én emlekszem,hogy gyerekkotomban munkába,eseményekre felöltöztek.Fodrászhoz,kozmetikushoz jártak.Nem vagyok tiptop,pár kiló van is rajtam,csak tudom mi áll jól.Annyi,hogy nem hordok melltartót,ez is kiveri a biztosítékot.Meg van egy két nőcsábász,akinek én jövök be jobban.Sose foglalkoztam más megjelenésével.
nov. 10. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!