Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki fogyatékkal élő, az...

Aki fogyatékkal élő, az tényleg bármit megengedhet magának és a környezetének kutya kötelessége tűrni?

Figyelt kérdés

Akár fizikailag, akár szellemileg.

Nem elméleti kérdés egyáltalán. Szülőről van szó, aki idegbeteg(le is van százalékolva)és az volt már jóval azelőtt, hogy megszülettem volna. 16 éves koromra oda jutottam hogy annyira már egy légtérben alig bírtam vele megmaradni, mert a betegsége mellé megörökölte a az anyja kibírhatatlan semmi nem jó, kötekedő személyiségét is. Volt, hogy az egyik kezemmel kellett megfognom a másikat, hogy ne menjek oda megfojtani már annyira nyomta, direkt minnél később jártam haza hogy addig se kelljen hallgatnom. Egy pokol volt az egész gyerekkorom. A mai napig haragszom a másik szülőmre hogy minek kellett egy ilyen selejttel gyereket vállalnia.

Minden veszekedésnél ezzel védekezett, hogy ő beteg stb. Mi az istennek vállalt gyereket akkor? Akkor neki mindent el kell nézni, ő azt csinál amit akar és a többiek a rosszak, mert egyszer betelik a pohár? Ő a szegény beteg ember, mi meg a gonosz pokolra való férgek, mert nem tűrűnk a végtelenségig szó nélkül?

Mielőtt jönne hogy ez önsajnáltatás, akkor nőjjél fel egy ilyennel és majd rájössz mennyi az annyi.

nov. 9. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt testi fogyatékos a családban. A legpofátlanabb módon használta ki folyamatosan. Ráadásul ha teljesen meggyógyítani nem is, de sokat lehetett volna javítani az állapotán, ha foglalkozik vele. De neeem, mert akkor nem lesz körbe ugrálva... De a "nekem mindent lehet, mert én beteg vagyok" hozzáállás nála is megvolt.
nov. 9. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Attól, mert valaki beteg még lehet rossz ember. De ez sok emberben nincs meg. Akiknek fogalmuk sincs a dolgokról mondják meg a tutit.

Mint pl fociban a kanapéról ülve ugatja le Messit, hogy miért hagyta ki az xy helyzetet, közben meg 100méter futástól már kiköpné a tüdejét az illető...

nov. 9. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a hát nem poén, de csattanója sajnos az egésznek, hogy ez a "én nem javítok az állapotomon, inkább kihasználom" mentalitással odáig jutott, hogy annyira elhagyta magát, annyira nem mozgott, hogy a végül állandó ágybafekvő lett, majd végül szép lassan leálltak a szevrei is. 55 évesen halt meg.
nov. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!