Mivel tervezitek tölteni ezt a szombat estét?
Figyelt kérdés
#Esti, lazulás
nov. 9. 17:14
11/13 anonim válasza:
Most nyomatom a wellneesst. Szauna, gyógyfürdő, élménymedencék... épp a pihenőnél tartok.
Utána meg pizzázááás
12/13 anonim válasza:
A héten lebetegedtem úgyhogy nem sokat. eszem a gyógyszereket, összedobtam egy csirkés kolbászos paprikás krumplit, az fő, amúgy híradót nézek laptopon, később sorozatozok, majd dwts, aztán már csak olvasom az épp aktuális könyvem. Utána megyek a férjem mellé aludni, már amennyire tudok a köhögéstől...
13/13 anonim válasza:
Felváltva takarítok meg Crusader Kingsezek, az előbb mostam fel a fürdőben, miután negyed órát áztattam a csempét Domestosos vízben. Még lepucolom a kádparavánt meg a tükröt, aztán lehet a konyhát is feláztatom, arra is ráfér egy alaposabb felmosás. Még egy mosást is berakok törölközőkkel meg ágyneműhuzatokkal. Meg még talán pár apróbb dolgot megcsinálok, aztán játék, Youtube nézés, holnap meg ugyanúgy pihenés + hajmosás, egyéb itthoni szépítkezések (vasárnap szoktam minden szart megcsinálni, manikűr, haj, szemöldök stb hogy hétköznap ne kelljen csak szinten tartani), meg lehet leugrok bevásárolni a hétre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!