Mit szoktál álltalában hétvégén csinálni?
Péntek este leülök játszani egy játékkal, miközben megpróbálok streamelni, de sajnos 0 nézőnek szoktam, mert senki nem néz. Éjfél körül elalszom sírva.
Szombaton felkelek dél körül (igen, 12 órát alszom ilyenkor) majd mivel annyira fáradt vagyok a túlalvás miatt, hogy létezni sincs erőm, ilyenkor beülök a gép elé és konkrétan nem csinálok semmit. Megnézek egy-két youtube videót, felnézek redditre, gyakorikérdésekre, facebookra, de amúgy órákig csak bámulom a monitort és gondolkodom az élet értelmén (most is). Mire feleszmélek általában késő este van és rájövök, hogy elpazaroltam a szombatomat. Megpróbálok éjjel valamit összekaparni, hogy kéne játszani, vagy valami, de semmihez nincs kedvem, úgyhogy sírva lefekszem éjfél körül.
Vasárnap családom fülsüketítő üvöltözésére felkelek olyan 9 körül, majd hasonlóan belebújok a gépbe semmit sem csinálva, bűntudatosan, hogy szombaton nem csináltam semmit. Közben rám jön az egzisztenciális krízis, hogy másnap hétfő és kezdődik az 5 napos tortúra az alattam működő húsbolt miatt. Közben egész nap családom üvöltözését hallgatom, mert húgom nem hajlandó tanulni, közben összeveri anyámat. Az üvöltözések kicsinálnak lelkileg aznap, semmihez nem lesz kedvem és hasonlóan tellik a vasárnap mint a szombat. Este megpróbálok nagynehezen streamelni, de mivel 0 ember néz, ezért gyorsan lelövöm. Sírva, reménykedve hogy reggelre megdöglök, lefekszem hajnali 1 környékén.
És akkor még ez a legjobb 2 és fél nap a hetemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!