Hogy telik az ünnepi hétvégétek?
Mesélj ne kímélj.
Korod és nemedet is írd meg.
Mik a további terveitek?
Mi a mai és a holnapi kaja menütök?
Nincs ünnepi menü. Indiai vajas chilis csirkét készítettem. Most pedig lassan edzeni fogok, csak nem igazán van kedvem.
A holnapi menüm valószínűleg tejszínes rák lesz valami tésztával, még kitalálom.
F
Semmi különös. Házimunka, pihenés, gyk, filmnézés.
Az ünnepi menü babgulyás. :) Ez persze teljesen független a dátumtól, tegnap ezt főztem, így még van belőle.
Tegnap egy barátommal találkoztam és kicsit hosszúra nyúlt az este, szóval azt próbálom kiheverni. :D
Örülök a "hűvös" időnek és olvasok.
Dolgozok ma is, holnap éjszakára megyek :)
A menüm kávé, parizeres szendó, otthon rizses hús.
Németországban élek, úgyhogy az ünnepi hangulatból kb. az itthoni István, a király számok hallgatása jut.
Augusztus 20-ai speciális menüről meg akkor se hallottam soha, mikor még Magyarországon éltem. Úgy tudtam ez nem az a feltétlenül zabálós ünnep.
Elvileg dürümöt eszek vacsorára, ha ez számít bármit. Holnap meg nekem munkanap (meg ma is az volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!