1/17 anonim válasza:
itt mindenki azt fogja írni, hogy gépezéssel és pihenéssel mert az itt lévő embereknek nincs életük.
2/17 anonim válasza:
1
És te mivel töltöd, kedves élettel teli barátom?
3/17 anonim válasza:
gépezéssel és pihenéssel. Ha nem lenne életem halott lennék. Néha társadalmi nyomásra ki szoktam mozdulni de sose élvezem és hiányzik az az idő amit otthon tölthettem volna el.
4/17 anonim válasza:
Pont előbb volt ugyanez a kérdés. :)
Meg kell hengerfejezni a kocsit és ki kell takarítani a házat. Ha szép idő lesz, elmegyünk kirándulni.
Esténként meg videojátékok & sorozatmaraton.
5/17 anonim válasza:
Kirándulás
Bicajozás
kerti munka
6/17 anonim válasza:
Hát, mivel minden zárva, se egy városnézős, élményezős, vásárolgatós hétvégére nem lehet elutazni, de még csak egy ebédre sem lehet beülni sehová, otthon pihenéssel, olvasással 🤷♀️
7/17 anonim válasza:
Nincs pénzem tankolni, szóval Warframe-ezek :D
8/17 anonim válasza:
Holnap elmegyek kirándulni, minimum 20-25 km-t menni fogok, szóval a nap nagy része el fog erre menni. Vasárnap bevásárolok, takarítok, ha jó idő van teszek még egy kört valahol, főzőcskézek, este rápihenek a hétfőre.
9/17 anonim válasza:
Kerti munka
Vásárlás
Meglátogatjuk egy barátunkat
Kirándulás az erdőben
Este meg csapatos sorozatozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!