Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ekkora ellentét a...

Miért van ekkora ellentét a szakmunkás fiúk és a bölcsész lányok között?

Figyelt kérdés
Az már már természetes, hogy az egyetemista vs szakmunkás ellentét mindig ki van hegyezve, rengeteg ember itt gyakorin is tesz fel erre irányuló kérdéseket, de a bölcsész ( vagy én bloc ) humán diplomás lányokat különösen cikizés céltáblájának tartom szaki fiúk részéről. Én btkra járok ( diszkalkuliásan mást el se tudtam volna képzelni) de még mielőtt beiratkoztam egyetemre, volt egy építkezésen dolgozó fiú, aki tetszett nekem. Amióta viszont egyetemre mentem, egész egyszerűen ignorálni kezdett. A falán a régi megosztásai között is szerepeltek tibiatyás mémek, amik arról szóltak, hogy egy melós 3 x annyit keres, mint az anyuka 2 diplomával, és hogy ez milyen igaz meg milyen vicces. Elmondása alapján ő is akart volna egyetemre menni, csak nem jött össze ( már a gimit is otthagyta) Most, hogy egyetemre mentem, pedig úgy kerül engem, mint a leprást. Létezik, hogy csak emiatt lenéz, kisebbségi komplexusa van? Egyáltalán van esély jó, hosszan tartó kiegyensúlyozott kapcsolatra egy btk-s lány és egy szaki srác között, vagy inkább az én esetem az általános?

nov. 9. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerek egyértelműen a saját sikertelenségét látja benned, neki még egy érettségi sem jött össze, ami manapság 99%-nak alap. Na ez a ciki, nem az, hogy mit dolgozik.

Amúgy testvérem autószerelő (mondjuk érettségije van, de szaki abszolút), felesége tanítónő. Mégis boldogok együtt.

nov. 9. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Akik "élezik" ezt az ellentétet, azoknál az általonos intelligencia nem biztos megüti a minimumot!
nov. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!