Miért ilyen bunkók a szakik?
Hm. Én szakmunkás vagyok. Nyomdai fényképész, tördelő, kiadványszerkesztő, grafikus.
Én nem nézlek le azért, mert ilyen okos vagy.
De Jézus életéről sem szeretnék veled beszélgetni.
A büfészak nagyságrendekkel a szakmunka alatt van. Még az operátor alatt is van, mivel semmi hasznot nem termel, csak a politika miatt létezik. Plusz még nagyképű is, és felsőbbrendűségi érzete van, a semmire.
Érdemes lenne átképezni magad, mert ezzel még a mekibe se vesznek fel, max. politikus állat lehetsz.
A napokban olvastam itt egy kérdést. Azon síránkozott a kérdező - egy állattenyésztő telepen dolgozó trágyalapátoló -, hogy a vezetőség milyen nagyra van magával, miközben a munkát valójában az egyszerű segédmunkás végzi. A válaszolók aztán felvilágosították, hogy mindenkire szükség van a rendszer működtetéséhez.
Nem akarlak megbántani, de ez a lapátos ember ugrott be most rólad. A frusztrációd feloldásának több módja is van:
- ne kattogj ilyesmin, elég ha el tudod helyezni térben és időben Jézus Krisztust, ennyi a te dolgod, elhelyezed, készen vagy, pihenhetsz
- kölcsönösen nézzétek le egymást a melós réteggel, így beáll az univerzum egyensúlya, nincs több teendő
- ráérő idődben tanulj ki egy kétkezi munkát igénylő szakmát, Hamvas Béla sem halt bele a kertész és raktáros életbe, te sem fogsz. Aztán a szakik orra alá dörgölheted az új kompetenciádat ha kell.
Te azt gondolod, hogy téged a "szakik" lenéznek, mert okos vagy. Szerintem inkább az lehet a helyzet, hogy ezeket a szakikat még a létezésed is teljesen hidegen hagyja, csak mivel te - mint a kommentjeidből is látszik - elárasztod őket bibliai idézetekkel, valahogyan le akarnak rázni téged.
Tudod, én nem vagyok "szaki", sőt, humán területről van a diplomám is, és pontosan tudom, mikor uralkodott Szent István, de bibliai idézetekről én sem akarnék veled beszélgetni. Sőt, ha nem vagy hajlandó ezt megérteni, és csak nyomulsz a szent szövegeddel, én is lehülyézlek.
"- ráérő idődben tanulj ki egy kétkezi munkát igénylő szakmát, Hamvas Béla sem halt bele a kertész és raktáros életbe, te sem fogsz. Aztán a szakik orra alá dörgölheted az új kompetenciádat ha kell."
Az nem jó nekik. Akkor is mocskos diplomás marad, ha utána elvégez egy szakmát és abban dolgozik. Itt is volt már olyan aki kifejtette, hogy lenézi a diplomást mert kétkezi munkához volt kedve, és kevesebbet keres mint ő a nagy lángész szakmunkás, mert ugye a világ legnagyobb sikere sokat keresni.
Ha intelligens lennél,akkor nem itt hisztiznél, hanem elengednéd a kritikákat.
Üdv egy szakmunkás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!