Kpop fanok csak énérzemúgy hogy sokszor a bts tagok lenézőek és bunkók!? Tudom hogy nemkönnyű mindig kedvesnek lenni de sokszor látom hogy nagyon lenézően viselkednek a fanokkal (nem az őrült rajongókra gondolok)
Az a helyzet, hogy ez összetettebb, mint gomdolnád.
A szereplés egy külön dolog, főleg ha le vagy szerződtettve, ám minden ember más a maga módján s ezt el kell fogadni.
Engedtessékk meg nekik az, ha nincsenek toppon vagy a hátuk közepére se kívánnak embereket, had engedjék meg maguknak azt a minimális ellenkezést is nekik.
Ugyanis, a k-pop világa keményebb, mint gondolnád.
Nem fenékig tejfel.
A rajongók zöme a rózsaszín illúzióba szeretnek bele, nem abba, akik ők, pl a sajátos hibáikkal együtt. Ők is emberek.
Emellett milliószor szolidabbak, nem beképzeltek.
Attól se lesz beképzelt valaki, hogy nem kíván szerepet játszani pl reptéren hazautazáskor egy temetésre stb. (ez egy másik k-pop sztár esetében volt)
Nekem se tetszene, hogy gyászolok és a rajongók nem adnának teret a gyászomnak vagy csak önmagában nekem és érzéseimnek.
Nagyon frusztráló.
Legyél emberibb, legyél megértőbb és elfogadóbb!
Nem csak velük, hanem minden emberrel a földön. Adj teret emberi létüknek.
Sok ember a környezetében élőket se ismeri igazán, nemhogy egy idegen sztárt, akit naívan porondra emel.
S alapon mindenki másképp kezeli a sikereinek élményét, megélését. A szolid embertől a vagánykodóig sok formája van.
Alapon k-pop világában, akik benne vannak, le a kalappal előttük! Szabadság és egyben rabszolga sors is.
Nekem nem menne az utóbbi tényező miatt. Rosszúl lennék, ha olyan szinten korlátozva s megmondva lenne megannyi minden, mint ami náluk zajlik.
Korea alapon sem egyszerű kulturális nézetei miatt.
Láss rá a világra, mielőtt pálcát törnél fejük felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!