Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire hisztek az online...

Mennyire hisztek az online ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri online ismerkedni? Van aki pozitív példát tud írni, hogy pl tartós kapcsolat, vagy házasság lett belőle?

#Netes, ismerkedés
nov. 9. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Párommal 11 évvel ezelőtt egy, ma már nem létező, közösségi oldalon ismerkedtünk meg. Azóta is együtt vagyunk, együtt is élünk.
nov. 9. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Volt egy felmérés, hogy hogy változott az ismerkedés az internet megjelenésével és ábra mutatta, hogy már jópár éve magasan az online ismerkedés vezet. Az emberek 90+%-a online ismeri meg a párját. A felmérés egyébként már párkapcsolatban lévő embereket kérdezett, hogy hogy ismerte meg a párját. Tehát elég érdekes kérdés ez így 2024-ben. :D Rengeteg ember online ismerte meg a párját, ez nem hit kérdése.
nov. 9. 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
7 éve ismerkedtünk meg több száz kilométerről, azóta házasok vagyunk.
nov. 9. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem így lett feleségem.
nov. 9. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
12 éve ismertem meg a párom, 6 éve vagyunk házasok.
nov. 9. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon jól működött. Nekem is voltak bőven pozitív élményeim, futó kalandok, tartós kapcsolatok. Ismerősöknél szintén, tartós kapcsolatok, házasságok. Manapság viszont erősen szkeptikussá váltam. Pár éve mintha nagyon elromlottak volna a dolgok az online ismerkedéssel.
nov. 9. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Megtörténhet, működhet. De érdemes gyorsan átköltözni a valóságba onnan is.
nov. 9. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
10%ban.
nov. 9. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem bízom kellően az emberekben ahhoz, hogy neten kezdjek el társat keresni. Pedig régen rengeteg "netes barátom" volt, akikkel akár 4-5 éven át is beszélgettünk. Volt, akivel ráadásul extrém sokat. 2 kivételtől eltekintve, mindenki egy szó nélkül szívódott fel, és komolyan éveken át beszélgettünk, többükkel még FB ismerősök is lettünk.

Tudom, ez nem ugyanaz, mint a társkeresés, ismerkedés, mégis úgy gondolom, hogy ezek a dolgok is hozzájárultak ahhoz, miért is nem bízom már az ilyenekben.

Meg mostanra a csalások, visszaélések is szép számmal jelen vannak; nem valós dolgokat állítanak, nem valósághű képeket raknak fel magukról, a netes személyiségük sem feltétlenül egyezik/hasonlít a valóshoz.

nov. 11. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
46%

#3 "több száz kilométere" vagytok egymástól.

Igen. Ez a boldog házasélet titka. 🙄😁

nov. 12. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!