Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mennyire abnormális viselke...

Az mennyire abnormális viselkedés ha valaki azért nem jár sehova munkán kivül mert nincs párja, társasága egyedül meg nem akar?

Figyelt kérdés
Tanácsoljam neki menjen pszichiáterhez?
nov. 7. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Te együtt élsz ezzel az emberrel? Mert ha nem, akkor mégis miért gondolod, hogy ennyire képben vagy az életével?

Csak szólok, attól, hogy nem megy el a céges csapatépítőre meg nem marad bent bratyizni munkaidő végén meg nem posztolja ki a Fészbukra, hol volt, még nagyon is lehet magánélete.

nov. 8. 12:29
 12/14 Girlll3 ***** válasza:
83%
Én így is eljárok, mégse lett senkim se. Ha neki nincs igénye programokra, akkor azt te miért nem tudod elfogadni? S amúgy miért is olyan nagy buli mindenhova egyedül menni? Na? Mert egy ideig még elmegy, aztán rohadtul elege lesz az embernek.
nov. 10. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Nem normális.

Ha csak nem tudod elképesztően tapintatosan tenni, akkor NE tanácsold neki. Inzultáló. Hidd el, 99%-ban gondolt már rá. Lehet jó oka van amiért nem megy.

Ha segíteni akarsz akkor inkább hívd el valahova és érezzétek jól magatokat. Ennyire egyszerű.

nov. 11. 14:12
 14/14 Kései Sirató ***** válasza:

Lehet, hogy fáj a lába, azért nem megy sehova.

Vagy csak ezt állítja, mert házas személlyel kavar titokban.

Annyi minden lehet..

dec. 11. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!