Az mennyire abnormális viselkedés ha valaki azért nem jár sehova munkán kivül mert nincs párja, társasága egyedül meg nem akar?
Figyelt kérdés
Tanácsoljam neki menjen pszichiáterhez?nov. 7. 20:31
11/14 anonim válasza:
Te együtt élsz ezzel az emberrel? Mert ha nem, akkor mégis miért gondolod, hogy ennyire képben vagy az életével?
Csak szólok, attól, hogy nem megy el a céges csapatépítőre meg nem marad bent bratyizni munkaidő végén meg nem posztolja ki a Fészbukra, hol volt, még nagyon is lehet magánélete.
12/14 Girlll3 válasza:
Én így is eljárok, mégse lett senkim se. Ha neki nincs igénye programokra, akkor azt te miért nem tudod elfogadni? S amúgy miért is olyan nagy buli mindenhova egyedül menni? Na? Mert egy ideig még elmegy, aztán rohadtul elege lesz az embernek.
13/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem normális.
Ha csak nem tudod elképesztően tapintatosan tenni, akkor NE tanácsold neki. Inzultáló. Hidd el, 99%-ban gondolt már rá. Lehet jó oka van amiért nem megy.
Ha segíteni akarsz akkor inkább hívd el valahova és érezzétek jól magatokat. Ennyire egyszerű.
14/14 Kései Sirató válasza:
Lehet, hogy fáj a lába, azért nem megy sehova.
Vagy csak ezt állítja, mert házas személlyel kavar titokban.
Annyi minden lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!