Baj van velem,ha a legtöbb ember mondanivalója a legkevésbé sem érdekel?
Hiába kedvelek valakit, amint elkezd a családjáról meg annak életéről beszélni,elveszitem az erdeklodesem
Nem érdekelnek a csecsemő fotók amiket az orrom alá dugnak az emberek, számomra mind egyforma és azon kívül hogy "cuki" semmit se tudok hozzászólni
Nem érdekelnek a napi mit főzzek temak,a hova ment milyen ügyet intézett témák.
Konkrétan az ilyen személyes dolgaik legtöbbször egyáltalán nem erdekelnek. Az ő élménye,csaladja,sokat nem tudok hozzászólni
Amiről szeretek beszélgetni azok a társadalmi dolgok, tudomány, pszichológa,hobbik, bármi ami rajtunk kettonkon túlmutat
Baj van velem, hogy igy erzek?
"Mielőtt megszólalnál, gondold végig, hogy amit mondanál, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."
Johann Christian Friedrich Hölderlin
Aki ezt nem érzi át mélyen, azzal általában tényleg nem szeretek beszélgetni.
Nem hiszem, hogy baj van veled - vagy akkor velem is baj van. Én is szívesebben gondolkodom közösen valakivel, mint státuszjelentéseket halgassak. Viszont szerintem nem az van, hogy nem érdekel mi van velük, minden témára nyitott vagyok, ha BESZÉLGETÜNK, és nem csinálnak belőlem passzív bólogató kutyát.
Például a gyereknevelés: oltári vicces sztorik, pszichológiai tanulságok, morális kérdések végtelen bázisa. Az emberek viszont előveszik a telefonjukat, és családi nyaralásról mutogatnak fényképeket, ami rajtuk kívül senkinek nem jelent az égvilágon semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!