Baj van velem,ha a legtöbb ember mondanivalója a legkevésbé sem érdekel?
Hiába kedvelek valakit, amint elkezd a családjáról meg annak életéről beszélni,elveszitem az erdeklodesem
Nem érdekelnek a csecsemő fotók amiket az orrom alá dugnak az emberek, számomra mind egyforma és azon kívül hogy "cuki" semmit se tudok hozzászólni
Nem érdekelnek a napi mit főzzek temak,a hova ment milyen ügyet intézett témák.
Konkrétan az ilyen személyes dolgaik legtöbbször egyáltalán nem erdekelnek. Az ő élménye,csaladja,sokat nem tudok hozzászólni
Amiről szeretek beszélgetni azok a társadalmi dolgok, tudomány, pszichológa,hobbik, bármi ami rajtunk kettonkon túlmutat
Baj van velem, hogy igy erzek?
Én nem is mutogatom a saját családi fotóinkat másnak, épp emiatt, mert tudom, hogy mást sem érdekelne, max jófejségből , illemből nem fogják mondani, hogy ezek nem érdeklik és meg fogják nézni. Anyám is elkezdi mondogatni, kivel mi történt, meghallgatom, de vissza nem tudnám mondani, miről beszélt. Mert számomra nem fontosak azok az infók. Ha viszont én mondok neki valamit, nem is igazán figyel. Ez is egy jó dolog.
Nincs veled semmi gond.
Értem, hát figyi, én személy szerint alapból úgy válogatom meg a barátaimat, hogy hasonló témák érdekeljenek minket és hasonló értelmi szinten legyünk, így alapvetően nem kell hallgatnom olyan dolgokat, amik abszolút nem érdekelnek. Ennyi a titka.
Családtagok esetén ez nyilván nehezebb, mert őket nem tudod megválogatni, de nem is muszáj szoros kapcsolatot ápolni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!