Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem vagyok transznemű,de...

Nem vagyok transznemű,de ebben a világban ruhellek nő lenni. Hogy elvezhetném azt hogy nőnek szulettem,ha?:

Figyelt kérdés

A férfiak mindent ami a női lethez kötődik,lenézik,lealacsonyítják. Ha egymást meg akarják bántani "olyan vagy,mint egy lány! Ne légy punci!".

Minden ami a női lét az azt sulykolja belém, hogy legyek gondoskodo,kb adjam aldozzam fel magam másokért...lenne is bennem hajlam a gondoskodasra de minek ha a férfiak konkrétan cseledkent kezelnek és ugy érzik ők barmit megtehetnek

Nőként értelemszerű, hogy nekem kell a rosszabbnak szrabbnak lennem egy ferfinel. Fiu társaságban bowlingoztunk és nyeresre álltam, erre azzal cukkoltak egymást hogy "mi van legyozott egy lány?"

Mintha nekem nőként mindenképpen vesztesnek kellene lennem

Senkit sem érdekel igazán egy nő gondolata erzese. Egy férfi uralta világban elunk ahol egy darab husnak neznek legtöbbször

Hogy bontakoztassam ki a női dolgaimat,ha minden nőkhöz köthető dolgot a férfiak lenéznek,ledegradalnak?

Még az orális szex is tőlünk elvaras,egymasnak meg serteskent mondogatjak, ezzel is azt jelezve hogy alazzak a másikat

nov. 5. 17:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor ilyen viselkedést látok valakitől, szimplán elkönyvelem egy szánalmas véglénynek. Kimutatni nem szoktam, annyit nem érnek, hogy leálljak velük vitázni😃 Az a lényeg, hogy én tudom, hogy mi a helyzet, a helyzet meg az, hogy a férfiak 80%-a selejt, felesleges bánkódni bármi miatt, ami velük kapcsolatos. Egy kutyaszaron sem akadsz fent és gondolkodsz rajta sokáig, hogy miért van ott, miért büdös, csak kikerülöd.
nov. 5. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom, hogy így érzed. Pedig nőként is van rengeteg dolog, ami értékessé tesz. És.legfőképp emberileg kell értékesnek.lenned.

Valami nagyon nem jó. Nyilván az egyik a gondolkodásmódod, magadról, a helyzetedről.

De gyaníthatóan ez a közeg sem jó, amiben vagy, ha így viselkednek veled mindig. Bár amiket leírtál sztorikat, az nem érződik ki rossznak, kis cukkolás, de semmi több. Tudtál beszélni velük erről? Bárkivel? Hogy ők hogyan látják? Már ha a barátaid

nov. 5. 23:45
 13/20 Noren1989 ***** válasza:
0%

Gondolom a hedonizmus tàvol àll tőled.

Amúgy milyen komplexusaid vannak még?

nov. 6. 05:23
 14/20 A kérdező kommentje:
13# ne tudd meg😅tele vagyok
nov. 6. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
26%
Sorold. Már ne nekünk, hanem a pszichológusodnak
nov. 6. 14:49
 16/20 A kérdező kommentje:
15# jol van főnök 🫡
nov. 6. 21:51
 17/20 anonim ***** válasza:
14%
De tényleg menj el! Totál nem vagy társadalomba való.
nov. 6. 23:58
 18/20 A kérdező kommentje:
17# elhiszed, hogy nem érdekel mit gondolsz rólam?
nov. 7. 07:45
 19/20 anonim ***** válasza:
29%
De, érdekel téged, mert ezért írtad ki a kérdést. Ez pedig egy figyelmeztetés, hogy ha nem kezelteted magad, akkor ugyanilyen szar semmi életed lesz, mint most, egyre rosszabb problémákkal. Menj orvoshoz, járj pszichológushoz.
nov. 7. 08:28
 20/20 A kérdező kommentje:
19# a társadalmi nyomás érdekel ami a nőket érinti. Az hogy random ember tarsadalomba nem illonek diagnosztizal egy darab kérdés alapján,a legkevésbé sem
nov. 7. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!