Mi volt a legdúrvább pletyka, amit ebben az évben terjesztettek rólatok?
Az egyik karbantarto fogdosni akart, (arcom fogta meg kétoldalt és kozel tette azvarcát az arcomhoz), elküldtem az anyjába kb, erre azt terjeszti a többieknél hogy biztos betegesen érintésfóbiás vagyok, es erre a többi proli munkás elkezdett azzal szivatni hogy pl de jó a kabátot ez tollas és elkezdték "csipkedni" a karom egyik jobbrol másik balrol hogy ugyan mit reagálok.
(amugy nen egyszer jeleztem már a csopveznek hogy allitsák le őket, molesztálnak trágárkodnak, aztán a vezetés(50 feletti nők) még őket védik, es azt is ki akarják csavarni hogy velem nem lehetne együttműködni(őket bezzeg nem molesztálják velük nem trágárkodnak))
Az igazgato képes volt azt a pofámba vágni amiért szóltam a trágár beszéd miatt hogy biztos én vagyok szerethianyos érzékeny.
Bakker mert nem akarom hogy trágárul beszéljenek??ez hülye?)
(És ez állami cég közalkalmazotti, diplomások közt!
2.vagyok.
Ja meg ebben az évben? Nálam ugy lenne helyes a kérdés, hogy ebben a hónapban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!