Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdúrvább pletyka,...

Mi volt a legdúrvább pletyka, amit ebben az évben terjesztettek rólatok?

Figyelt kérdés

tegnap 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nem beszéltek róla.
tegnap 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Az egyik karbantarto fogdosni akart, (arcom fogta meg kétoldalt és kozel tette azvarcát az arcomhoz), elküldtem az anyjába kb, erre azt terjeszti a többieknél hogy biztos betegesen érintésfóbiás vagyok, es erre a többi proli munkás elkezdett azzal szivatni hogy pl de jó a kabátot ez tollas és elkezdték "csipkedni" a karom egyik jobbrol másik balrol hogy ugyan mit reagálok.

(amugy nen egyszer jeleztem már a csopveznek hogy allitsák le őket, molesztálnak trágárkodnak, aztán a vezetés(50 feletti nők) még őket védik, es azt is ki akarják csavarni hogy velem nem lehetne együttműködni(őket bezzeg nem molesztálják velük nem trágárkodnak))

Az igazgato képes volt azt a pofámba vágni amiért szóltam a trágár beszéd miatt hogy biztos én vagyok szerethianyos érzékeny.

Bakker mert nem akarom hogy trágárul beszéljenek??ez hülye?)

(És ez állami cég közalkalmazotti, diplomások közt!

tegnap 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

2.vagyok.

Ja meg ebben az évben? Nálam ugy lenne helyes a kérdés, hogy ebben a hónapban..

tegnap 18:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ennyit érnek a diplomás emberek 2-es. Sajnálom hogy ilyenek. Kitartást.
tegnap 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Mennyit érnek a diplomás emberek?
tegnap 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
4 nemrég érkezett hozzánk egy új nő. Már első munkanap sértegette a vezetés..ma meg volt ijedve nem tudta mire vélni miért szállhattak rá. De mondtuk hogy ne vegye magára semmiképp, itt bunkó emberek vannak a vezetésben. Ilyenek mindenkivel.
tegnap 19:31
 7/8 Szabobianka3 válasza:
Pletyka a mindig a hátam mögött. Általában hogy nemtudom ki a gyerekeim apja. Ezzel azzal sexeltem mert beszélgettem vele.
tegnap 20:16
 8/8 Metionin ***** válasza:
Anyósom állandó témája, hogy nincs munkahelyem, idén is többször visszahallottam. Soha egy napot nem voltam munkanélküli mióta végeztem a tanulmányaimmal de egyetem mellett sem volt olyan hónap, hogy ne dolgoztam volna semmit.
tegnap 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!