Mért ilyenek a kórházban az emberek?
Sziasztok. tudom hosszúra sikeredett! de meg köszönném ha el olvasnád.
Lábszárfekélyel küzdök már lassan 6 hónapja. mikor ki alakult az első ilyen seb a lábamon, különböző kórházakban voltam.
első volt a házi orvos. ö azt mondta, hogy nem tud vele mit kezdeni, menjek Sürgősségire hatvanba. hát el mentem. de ott meg ittak vagy 5 kávét, mielőtt oda jöttek hogy miben segíthetek? el mondtam neki mi a probléma, szintén nem tudok vele mit kezdeni, ezzel sebészetre kell menned. pásztora! mondom jó rendben.
de ott olyan lekezelően beszélt velem az a sebész, hogy azt hittem ott ütöm agyon!
idézem... mi az hogy hozzám küldenek? én csak egy has sebész vagyok! már jó hogy nem terhes nőket küldenek ide hozzám, hogy le vezessem a szülésüket! ezzel bőrgyógyászatra menjél, ne ide! Salgótarjánba kellett menjek egyébként.
de ott se volt valami fényes az ismerkedés. írt nekem egy kenőcsöt ami 10.000 ft. ki tudja fizetni mondja? én erre minek néz engem hajléktalannak? mért ne tudnám ki fizetni? jó nem azért mondtam!
ki váltottam a kenőcsöt, de s@art se ért! és az a 1 seb ami volt, abból lett 8 és ebből az egyik elég durva! így el mentem aszodra szintén bőrgyógyászatra.
ott adtak nekem olyan papírt + telefonszámot, hogy ha ezt fel hívom, akkor ki szál a házamhoz egy asszisztens és egy orvos. és ők ingyenes kötszer ellátásban biztosítanak majd. mert ezt nem lehet kötszerel győzni.
fel hívtam hát őket. és ők annyit mondtak, hogy ha majd rá ér az orvos akkor ki lesz menve. mondom mi az hogy rá ér? akkor jönnek majd ki ha nem lesz majd lábam? ö erről nem tehet, ö csak egy asszisztens! majd megyünk ha rá érünk. és ez már több mint 1 hónapja volt. és sehol senki!
komolyan mire való ez? és ezek kapják évente a fizetésemelést? mindegyiktől meg kérdeztem hogy ilyen lábbal dolgozhatok? válasz, ha eddig dolgozott vele akkor ugyan úgy dolgozhat.
szóval a ti segítségetek szeretném kérni! hogy milyen kenőcs, milyen gyógyszert írassak ki hogy ez az egész elmúljon? meg érheti egyáltalán víz? orvoshoz még egyszer nem szívesen megyek! mert konkrétan le s@arják az embert.
a feleségem múlthéten ment be a fogorvoshoz. ott jajgatott konkrétan a rendelőbe! hogy húzzák ki neki. kérj idő pontot mondta. az volt a szerencséje, hogy én nem voltam akkor jelen!
régen az időpont foglalás arra volt jó, hogy hamarabb sorra kerülj mint aki nélküle érkezett. szóval az napra kaptál idő pontot, nem hónapokra évekre.
ha bárki tud abban segíteni, hogy milyen gyógyszert vagy kenőcsöt használjak, annak nagyon meg köszönném! oké nem vagyunk orvosok ez tény, de hát lassan ott fogunk tartani, hogy saját magunk kell majd hogy el lássunk.
a magán kórházat pedig mindenképp meg fogadom. köszi hogy segítettetek! könnyebb nekem is, hogy így ki tudtam ezt magamból adni. :)
Látatlanban ajánljon neked egy laikus valamit, és te azt elkezded használni?
ez igaz! csak már ki vagyok idegileg na.... van hogy aludni se tudok normálisan a fájdalom miatt. most leszek 30 éves nem akarom a lábam el veszíteni!! több fajta kenőcs, illetve gyógyszereket szedtem be. amiket ezek az agyhalottak írtak nekem fel. de semmi nem használt.
és így dolgozom ilyen lábbal! itthon is maradhatnék, hogy ne erőltessem. így jobban gyógyulna gondolom. de az elég anyagi összeomláshoz vezetne!
Nagyon gáz amit a fidesz tett a magyar egészségügyel. Konkréta meg is halhatsz tőlük... ilyen olyan késői időpontokat adnak de ha nekem most van problémám akkor??
Aki ezeket után is a fideszre szavaz akkor ott van baj fejben!
Nagyon gáz amit a fidesz tett a magyar egészségügyel.
szerinted a Fidesz ál a hátérben, hogy így viselkednek az orvosok? lehet igazad van, de azért ha valaki normálisan és komolyan venné a munkáját, akkor le s@arná ezt az egészet! mármint a Fideszt.
ha én orvos lennénk, biztos mindenkin segítenénk akin csak tudnék. és tojnénk a szabályokra! hisz ezért vagyok orvos. ha más mondja meg hogy hogyan végezzem a munkám, akkor inkább fel mondanék. hisz minden nap lelkifurdalásom lenne, hogy nem tudtam segíteni azon a betegen. mert a drágalátos Fidesz, meg tiltotta hogy csak xxx hónap után fogadhatom öt.és akkor is csak 30% segítséggel a 100%-bol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!