Mért ilyenek a kórházban az emberek?
Sziasztok. tudom hosszúra sikeredett! de meg köszönném ha el olvasnád.
Lábszárfekélyel küzdök már lassan 6 hónapja. mikor ki alakult az első ilyen seb a lábamon, különböző kórházakban voltam.
első volt a házi orvos. ö azt mondta, hogy nem tud vele mit kezdeni, menjek Sürgősségire hatvanba. hát el mentem. de ott meg ittak vagy 5 kávét, mielőtt oda jöttek hogy miben segíthetek? el mondtam neki mi a probléma, szintén nem tudok vele mit kezdeni, ezzel sebészetre kell menned. pásztora! mondom jó rendben.
de ott olyan lekezelően beszélt velem az a sebész, hogy azt hittem ott ütöm agyon!
idézem... mi az hogy hozzám küldenek? én csak egy has sebész vagyok! már jó hogy nem terhes nőket küldenek ide hozzám, hogy le vezessem a szülésüket! ezzel bőrgyógyászatra menjél, ne ide! Salgótarjánba kellett menjek egyébként.
de ott se volt valami fényes az ismerkedés. írt nekem egy kenőcsöt ami 10.000 ft. ki tudja fizetni mondja? én erre minek néz engem hajléktalannak? mért ne tudnám ki fizetni? jó nem azért mondtam!
ki váltottam a kenőcsöt, de s@art se ért! és az a 1 seb ami volt, abból lett 8 és ebből az egyik elég durva! így el mentem aszodra szintén bőrgyógyászatra.
ott adtak nekem olyan papírt + telefonszámot, hogy ha ezt fel hívom, akkor ki szál a házamhoz egy asszisztens és egy orvos. és ők ingyenes kötszer ellátásban biztosítanak majd. mert ezt nem lehet kötszerel győzni.
fel hívtam hát őket. és ők annyit mondtak, hogy ha majd rá ér az orvos akkor ki lesz menve. mondom mi az hogy rá ér? akkor jönnek majd ki ha nem lesz majd lábam? ö erről nem tehet, ö csak egy asszisztens! majd megyünk ha rá érünk. és ez már több mint 1 hónapja volt. és sehol senki!
komolyan mire való ez? és ezek kapják évente a fizetésemelést? mindegyiktől meg kérdeztem hogy ilyen lábbal dolgozhatok? válasz, ha eddig dolgozott vele akkor ugyan úgy dolgozhat.
szóval a ti segítségetek szeretném kérni! hogy milyen kenőcs, milyen gyógyszert írassak ki hogy ez az egész elmúljon? meg érheti egyáltalán víz? orvoshoz még egyszer nem szívesen megyek! mert konkrétan le s@arják az embert.
Örülök hogy tudtam segíteni kedves kérdező! Remélem, hogy minden rendben lesz a lábaddal. Mielőbbi gyógyulást!!
És sajnos magán kórházat nem tudok ajánlani mert még nem voltam.
Egyébként magánban sem felhőtlen minden, egyre több ott is a túlterhelt orvos, így sokszor onnan is jönnek panaszok, hogy ignoráns az orvos, vagy alig lehet elérni gyógyszeriratáshoz is, vagy csak a vállát vonogatja mindenre. Szóval kérdező ne add fel akkor se, ha az első magán nem jön be.
Amúgy igen, baromi igazságtalan, hogy fizettetik a tb-t, de kb nem tudod használni, mert vagy nem érdekli őket, hogy mi bajod van, vagy sorra sem kerülsz. Volt ismerősöm, aki MR-re várt, és két és fél év múlvára kapott időpontot tb alapon. Magánban egy héten belül megcsinálták, ugyanazon a szent helyen, csak a magánellátásos órákban, jó sok pénzért.
a nő: nem tudna magától megszabadulni a vesekőtől???
azt a mindenit!! na nálam itt van az a pont, hogy ezt már nem tűrtem volna el! el küldtem volna olyan éghajlatra, ahol többé nem süt a nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!