Miken változtatnátok ezen az oldalon?
MODERÁLÁS.
Na ezen kéne gyökeresen változtatni, azonnal!
Mikre gondolok?
- Hiába írsz valós, szabályos dolgot, ha sokan jelentik, hogy nekik nem tetszik, akkor törlik.
- Nincs indoklás a törlésnél. És az "Olvassad el a szabáJzatott!" nem válasz, mert én olvastam, és pontosan tudom, hogy ennek ellenére is törölnek szabályos kérdést/választ.
- Miért nem lehet, bárki, NYILVÁNOS közösségi oldalait linkelni?
ÉN, kizárólag a törvénysértő dolgokat törölném az oldal helyében. Semmi mást.
Ja! És a "trágárságszűrő", na az egy vicc. Hogy nem lehet leírni a KUR... szót, vagy a SEG... szót,... miért kell óvoda?
A pontozásnak, szavazgatásnak semmi értelme sincs.
Egy felhasználó ne csinálhasson több fiókot. Ha tiltják az accountját, akkor többé esélye se legyen újra regisztrálni.
Kamukérdés szűrő jó lenne.
Na igen, ahogy a 7. írja. A PONTOZÁS.
Hiába írsz le 100% jó és hasznos választ, sokan leugatnak, hogy kussolj, mert 1-2 pipásként csak troll lehetsz.
Miközben elég, ha csak őszinte vagy, és sokaknak nem tetszik a válaszod.
Lehessen képeket/videókat beszúrni...
A fszom sem fog idegen linkekre kattintgatni, márpedig sokaknak a mániája, hogy linkelgessenek.
A pontozást tényleg törölhetnék. Olyan kiabrandito emberileg/mentálisan/spirituálisan, amikor pl azt pontozza le 0%ra a csürhe, hogy "aki az utcán pisál, az undorító" vagy hogy "felnőtteknek nem kéne tinikkel kezdenie".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!