Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Gyakran zaklatnak...

Lányok. Gyakran zaklatnak ezen az oldalon privibe a pasik?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáljátok le ha egy pasi ír itt nektek privát üzenetet?

#Üzenetek, privát
nov. 2. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha levelezek vele, kivesézünk egy témát, néha meg nem válaszolok egyáltalán.
nov. 2. 10:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Kiknek nem válaszolsz pl?
nov. 2. 10:16
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Én már lassan senkinek nem válaszolok, volt hogy rámírt valaki egy családi témával kapcsolatban, normálisan válaszoltam majd olyan perverzkedésbe ment át hogy hányni lehet.

Meg aki úgy kezdi hogy “válaszolnál egy kérdésemre?” “Kérdezhetek valamit?” Stb.. na ezek rögtön kuka

nov. 2. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Sok idióta perverz talál meg leginkább lábfétisesek. Na azokat tiltom. Amikor valami súly, vagy haj vagy ilyesmi kérdés volt rögtön írt a sok h*lye, de most már meg se válaszolom. Illetve, volt már olyan is, akivel ha egy véleményen voltunk vagy hasonlóan gondolkodtunk rámírt párkeresésből. Ezek mind tiltva vannak.

De hogy pozitív példát is említsek, van aki érdekesnek találja egy hozzászólásom és érdeklődik, azzal elbeszélgetek itt. Néhányszor volt már ilyen. De soha sem szokott átmenni egyik sem ismerkedésbe sem közösségi platfromba.

nov. 2. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére idén nem sok ilyennel volt dolgom, de az előző években ez nagyon nem így volt. Akkor kifejezetten sok sugard*ddy-s privi érkezett, pedig semmi ilyen témájú dologra nem reagáltam, semmi interakcióm nem volt a dologgal, ahogy olyant sem írtam, ami arra utalna, hogy nekem ilyenre szükségem lenne, vagy nyitott lennék rá.

Egy időben többször kiírtam válaszok alá a korom és nemem, ami miatt sokan rám írtak, hogy megismernének. Meg sok érkezett a "Kérdezhetek valamit?" szintű üzenetekből is.

Olyan is volt, hogy tapasztalatot kértek fiú-lány barátság témában egy kérdés alatt, amit le is írtam. Aztán órákkal később kaptam 5-6 üzenetet, amiben elhordtak mindennek, bohóc emojikat nyomogattak sorokon át. Pedig semmi bicskanyitogatót nem írtam, de az illető mégis magára vett valamit.

Beteg és fétises üzenetek is jöttek szép számmal.

Ahogy úgy is jártam, nem is egyszer, hogy rám írt itt egy srác, hogy beszélgetni szeretne, meg barátkozni. Én naivan ezt el is hittem. Aztán pár üzenettel később találkozni akart, amit bár kedvesen, de elutasítottam. Volt, aki azonnal elhordott mindennek, és közölte, hogy elraboltam a drága idejét, és olyan is volt, aki látszólag megértette, de pár üzenettel később erőszakoskodni kezdett és/vagy érzelmileg manipulálni, hogy "gondoljak már bele a helyzetébe, neki milyen rossz és erről én tehetek". Meg olyan is volt, akivel utána annyiból állt a beszélgetés, hogy azt sérelmezte, hogy nem vagyok hajlandó vele pár üzenet után találkozni.

Szóval nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az itteni privátozásokból, csak nagyon kevés kellemes és normális beszélgetésben volt itt részem.

nov. 2. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Több éve el se vagyok hajlandó olvasni a privát üzeneteket, létjogosultságát sem látom, akinek kérdése van, írja ki, amúgy meg ez nem egy chatoldal. Más válaszát sem kitárgyalni kell, ha hibásnak találja valaki, akkor meg nyilvánosan írja meg, mert másnak hasznos infó lehet.

Anno adtam esélyt jó pár embernek, kivétel nélkül az összes kilyukadt előbb-utóbb az “ismerkedünk?” kérdésig. Soha semmi ilyen jellegű kérdést, választ nem írtam, tehát semmi alapján nem feltételezhették, hogy ilyenekkel zaklatni van értelme.

nov. 2. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem írom oda a nemem meg a korom sehova. Utoljára egy lány is férfinek feltételezve, nagyon mellétrafálva személyeskedni kezdett.

Meg úgy általában azt hiszem férfinek hisznek… :D

nov. 2. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta ugyanaz a 10 pasi küldözget üzeneteket.
nov. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!