Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már aki beleszeretett a...

Volt már aki beleszeretett a pszichológusába?

Figyelt kérdés
nov. 2. 00:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Ideje abbahagyni a fantáziálást és lefeküdni.
nov. 2. 00:13
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen. De ezt nyilván eddig is tudtad.
nov. 2. 00:23
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Volt-e már olyan? Különlegesebb lenne a kérdést úgy feltenni, hogy volt-e olyan, aki nem szeretett bele! De egyébként ez legtöbbször nem valódi szerelem, hanem ún. áttétel, a szakmában nagyon jól ismert. A kuncsaft rávetít a pszichológusra olyan tulajdonságokat, amikre ő vágyik egy másik személytől, de a pszichológusban lehet, hogy nincsenek is meg. A törődés, teljes odafigyelés, elfogadás előhív ilyen meleg érzelmeket.
nov. 2. 00:41
 4/16 kutyuskaanyad69XD ***** válasza:
40%
józsef attila, látod hogy járt, felejtsd el.
nov. 2. 01:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy öreg néni volt a pszichológusom én meg 16 éves voltam. Kicsit érdekes lett volna, ha beleszeretek. :D
nov. 2. 01:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen az emberiség történelmében.
nov. 2. 01:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Amúgy nem ciki többet érezni a másik iránt. Nem is gondolnám, hogy ez a magány okozza, inkább csak az, hogy attól az embertől kapod meg azt, ami hiányzik neked, az az ember jobban odafigyel, jobban megért. Ő az, akinél nincs határ, akinél nincs olyan, hogy valami túlmegy egy határon, ő tényleg bármire kapható és bármit türelemmel meghallgat és átbeszél veled. Ha meggondolod, az ismerősök többsége húz egy határvonalat, amit te is érzel, amikor megközelíted, de vannak akik a személyiségükből adódóan nem érzékeltetik veled.

Én is világéletemben körbe voltam véve barátokkal, de többször is volt, hogy egy emberre rátapadtam, mert félreértettem őt.

Volt például egy nahyon nyitott nő, aki annyit aengedett, hogy teljesen félreértettem őt és azt hittem, barátság van kialakulóban. Amikor egyszer leült velem és elmondta hogy félreértettem, hidegvizes zuhany volt.

Ha pszichológusról van szó az a szerencse, hogy ők tudják ezt úgy kezelni, hogy a pácienst ne érje hidegvizes zuhanyként a hirtelen ráébredés. Sajnos ahogy kezelte a femt említett nő, nem hinném hogy a megfelelő reakció volt tőle, mert csak felsorolta, hogy mik miatt érzi magát tőlem feszélyezve, ezzel csak annyit ért el, hogy érezzem magam rosszul...

nov. 2. 07:46
 8/16 A kérdező kommentje:

Es ezen rossz érzés ?

Mármint bele szeretsz és aztán állandóan rá gondolsz , de tudod, hogy ebből nem lesz semmi soha..

nov. 2. 11:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy rossz. Mint minden reménytelen szerelem. Idővel elmúlik.
nov. 2. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Annak örülj, hogy tudatában vagy annak, hogy ebből nem lehet semmi, nem próbálod magad meggyőzni az ellenkezőjéről. A gond ott kezdődik, ha belelátsz bármit is az ő részéről. Amíg nincs így, addig nem kell aggódni. Ráadásul teny, hogy akik egykor a világot jelentették nekünk mára mar semmissé váltak.
nov. 3. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!