Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkó, rosszindula...

Miért ilyen bunkó, rosszindulatú sok magyar ember?

Figyelt kérdés
Nem ritkán látom, hogy ha valaki kiírja valami közösségi oldalra, fórumra a problémáit, akkor tanács helyett egy jó páran még jobban belé rúgnak ítélkeznek felette, akár öngyilkosságba is hajszolják az embert...
nov. 1. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
43%

Egyébként itt egy video, ami az okot keresi:

[link]

nov. 2. 04:28
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Olvasd el kérlek Csernus Imre: A magyar c. könyvét, minden benne van.

A lényeg, hogy hiába is ugatja a magyar, hogy "Légy önálló, mennyé dóóógozni!", de ha "rólam" van szó, akkor "nekem jár a segítség"-szerű gondolkodáson változtatni kellene.

Ez az egyik alap...

nov. 2. 06:37
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Mert saját magukkal van bajuk.Senki nem mutat nekik példát,hogy miként kezeljék a konfliktusokat,hogyan tegyenek szert megfelelő önismeretre,hogyan szeressék önmagukat.Ebben a vezető réteg sem érdekelt,tehát változás nem sok lesz.
nov. 2. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Generációkon átívelő traumák, hibás, helytelen viselkedési minták, valamint az elmúlt több, mint 1 évtized állandó gyűlölet politikája, amit a kormány nyomat. Az állandó fröcsögő stílusuk, a riogatás és félelemkeltés, ellenségkeresés vagy épp -kreálás, a leereszkedő, arrogáns kommunikációs stílus okozta károk így jelennek meg a mindennapokban. Az emberek egyrészt át is vették ezt a stílust, másrészt mentálisan is kihatott rájuk.

Mert ez:

[link]

sehol sem normális.

nov. 2. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezen én is sokat gondolkodtam már, de rájöttem, hogy igy takarják a saját gondjaikat. Nagyobb a gond az ilyenfajta válaszolóknál, mint a kérdezöknél. Szóval magukkal van gondjuk, csak nem valják be maguknak. Igy engedik ki a gözt!
nov. 2. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Most sokan nem fognak engem szeretni, de nem kéne a közösségi médiára kirakni a gondunkat, bajunkat.

Ide se

nov. 2. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok csak a sportolókkal és a szép nőkkel normálisak és sok magyar szerint a gyűlöletalapú szocializáció a normális és elfogadott.🤢🤮
nov. 3. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:
17 Ezt jol megfogalmaztad. En pknt ezert szeretem a "belvarosi lipsiknek" csufolt zsido magyarokat, ok nem ilyenek, sokkal kedvesebbek, mint az atlag magyar. Mindig is ereztem videken felnove, h rengeteg az elmebeteg gyulolkodp jobber, aztan Pestre felkoltozve megismertem milyenek a VALODI EMBERek.
nov. 3. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!