3/10 anonim válasza:
Nőkről ábrándozás, matyizás és sírás, öngyilkossági gondolatok. Csak a szokásos. 30/f
4/10 anonim válasza:
Pénteken kirándulok, szombaton elmegyek a temetőbe, majd séta. Vasárnap olvasás,modellezés.
Magányos vagyok hosszú évek óta, nem sírok,nem akarok öngyilkos lenni és nem hiányzik egyetlen nő sem életembe és nem is kell soha.
F
5/10 anonim válasza:
Tanulok és pihenek felváltva. Utóbbi olvasást, sütést-főzést, sorozatnézést és kirándulást jelent.
6/10 Girlll3 válasza:
Sorozatot nézek majd, takarítok, főzök, sütök, esetleg olvasok, belekezdek az új könyveim egyikébe.
7/10 anonim válasza:
Holnap fahéjas csigát sütök, pihenek; olvasok, játszunk talán valamit a gépen.
Szombaton temetőt látogatunk (egy kört már ma délután megcsináltam).
Vasárnap kis házimunka, film, semmi izgalmas.
8/10 Metionin válasza:
Holnap nekem munkanap, szombaton délelőtt edzés, délután pihenés. Vasárnap házimunka. Igazából olyan lesz, mint az összes többi hétvége.
9/10 anonim válasza:
Barátozás, óriási nagytakarítás, talán egy túra is. Temetőbe nem járok, képmutató halottak napját nem tartok, magamban emlékezek 365 napon át, szüleim is direkt szórást kaptak, most Halloween miatt tartottam egy megerősítő mantrázást valamire. De például utóbbi is bármikor tartható 365 napon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!