Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Facebookon fiúk között ez...

Facebookon fiúk között ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek a fényképéhez a haverja ezt irta neki jól nézel ki tesom 😘❤️ mivel mindketten fiúk nekem ez fura én például sose küldenék se puszit se szivet egyetlen barátomnak fényképéhez se főleg aki fiú.
okt. 30. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Újabban már mindenki mindenhova szívet tesz, nem jelent semmit.
okt. 30. 14:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem. Én se vagyok öreg csak nekem ez szokatlan.
okt. 30. 14:48
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk tesózni a cigányok szoktak, és elég gáz, hogy a magyar fiatalok is átvették ezt.
okt. 30. 14:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokatlan volt, a tinédzser korú gyerekeim világosítottak fel.
okt. 30. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megkérdeztem egy 20 éves, korombeli srácot, hogy ezt miért csinálják. (20 éves csajként én se értettem, szóval nem kell ehhez "öregnek" lenni, hogy lemaradj a korral) Ő azzal magyarázta, hogy a lányok jóval több dicséretet kapnak az ellenkező nemtől, mint a fiúk, ezért a fiúk ezzel próbálják feltornázni egymás egóját, de ennek semmilyen homofób szándéka nincs. És én is bele gondoltam, hogy mi, lányok is simán írunk ilyeneket egymás képei alá, bókként, de az se azért történik, mert leszbikusok lennénk.
okt. 30. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen én már meg sem lepődöm ezen, mivel sok fiút láttam már akik arcra puszival köszöntötték egymás kézfogás helyett. Nem voltak melegek, csak valahogy átvették ezt a szokást. De ízlések és pofonok. :D
okt. 30. 15:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Igy igaz.
okt. 30. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Eléggé bevett dolog. A melegek meg pont nem írnának ilyeneket egymás képei alá, szóval ez eléggé hetero dolog is.
okt. 30. 15:54
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
ez a divat bu.zulás egyre undorítobb kategoria a folyamatos tesozással együtt
okt. 30. 16:25
 10/17 anonim ***** válasza:
50%
A mostani fiúk 30 alatt jobban hasonlítanak lányokra, mint fiúkra. Mind külsőleg, mind belsőleg.
okt. 30. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!