Jogos e ez alapján elítélni egy embert?
Figyelt kérdés
Soha senkit nem bántottam, nem szólok be, mégis az emberek ellenszenvesnek találnak,és kimutatják felém, hogy mennyire nem bírnak, emiatt gyakorlatilag szinte nulla a szociális életem. Nem tudok barátkozni, kerülnek undorogva az emberek. Jogos dolog így bánni a másikkal? Jogos valakit úgy elítélni, hogy nem is ismerik?okt. 28. 16:03
1/3 anonim válasza:
Hogy nem bántasz senkit, az jó, de az ember nem csak ez alapján hoz ítéletet
2/3 anonim válasza:
Jogos, mindenki maga dönti el, hogy számára ki szimpatikus és ki nem. Ha senki számára nem vagy szimpatikus akkor ott valamin változtatni kell.
3/3 anonim válasza:
Nem bántottál és nem szóltál be nekem... mint ahogy senki más sem teszi. Ettől még nem fogom azt érezni, hogy akarnék veled barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!