Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány órán át eszel egy nap?

Hány órán át eszel egy nap?

Figyelt kérdés
Egy átlagos napodon. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, nassolgatás, minden összesen.

okt. 27. 23:10
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
Nagyjából 1 óra lehet összesen. Általában 4x eszek egy nap, alkalmanként kb. 15 perc normál adagok, nem kapkodva. A nasi idő elenyésző.
okt. 28. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Kb 45 perc. Naponta 2x eszek és általában nem nasizok, nem szoktam kívánni. Ha utazom vagy étterembe megyek akkor általában több, de egy átlag hétköznap sokkal több időt töltök főzéssel meg előkészítéssel, mint evéssel :D
okt. 28. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. másfél órán át. Talán egy kicsit kevesebb, mert a reggelim kicsi szokott lenni (egy joghurt), de azon is elnyammogok egy negyed órát biztos, ebédre és vacsorára egy-egy egytálételt eszek, az fixen fél óra.

Nassolni nem szoktam, ha éhes vagyok, eszek.

okt. 28. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Hétköznap max. csak este eszek, akkor is kekszféléket: gyorsan eszem, max. 10 perc és vége. Hétvégén eszek többet, főtt ételt, reggelit, kisebb vacsorát. Ekkor több időbe telik, mert nem egyedül eszek, kb. 3/4h.
okt. 28. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem mérem, de remélhetőleg összesen egy órán át sem. Utálok enni, igyekszem minél hamarabb letudni, nem is rágok meg semmit rendesen. Háromszor (bár mostanában néha csak kétszer) eszem egy nap, ebből csak a vacsora tart viszonylag sokáig, mert sok nyers zöldségből és gyümölcsből áll. Minden mást pár perc alatt elnyelek (vagy leturmixolom az alapanyagokat, hogy még gyorsabban csússzanak), hogy mihamarabb mehessek a dolgomra.
okt. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!